Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
Redragon Horus al találkozott már valaki? Van belőle TKL red és még magyar is kapható belőle. Vajon a g915 érdemben jobb béla vagy csak a márkanevet fizettetik meg a loginál ennyire?
-
-
Celithrandi
addikt
Esetleg Logi G915 TKL re tudtok cap szettet ajánlani? Igazából csak annyi a bajon a gyárival, hogy ha ki van kapcsolva a fény akkor egyáltalán nem látszanak a gombok és sajnos pl a számsort nem kezelem vakon
Fényeket sosem használok, így teli fekete billantyűk teljesen megfelelnek. US ANSI TKL konkrétan LP kivitelben. köszi.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #75340 üzenetére
hát idén már ne nagyon várj forint izmozást, esélyes, hogy hétfőn még kapunk salakot
-
Celithrandi
addikt
válasz
Sir Riccio #75258 üzenetére
-
Celithrandi
addikt
válasz
E.Kaufmann #75172 üzenetére
én erre Kodi-t használok amit simán Xbox controllerrel irányítok. Ugye a Kodi az Xbmx ből lett amit annó kifejezetten Xboxra írtak. Ha meg jutúb megy társsaságban a projektoron akkor viszek a dohányzóasztalra egy egeret és billentyűt. Valami olcsót hogy ne sörözzék le
-
Celithrandi
addikt
Nekem közben megjött a G915. Nagyon jó kis billentyűzet, egyedül az idióta rgb baromságot sajnálom ami sokat ront rajta :(
-
Celithrandi
addikt
amúgy Logitech G915-el van valakinek tapasztalata?
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75054 üzenetére
nem értem, hogy mit számít, hogy le van e árazva
Mondjuk a Keychron K5-öt meg úgy látom nem is kapni
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75050 üzenetére
ha két billentyűzetem kell hogy legyen akkor a 2. ra már a num meg az F sor lényegtelen. Azért lenne jó egy 100%-ost találni hogy ne legyen kettő, de ha nincs más opció akkor ez van
A magyar 44k nekem jobb mint mint a külföldi 41
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75047 üzenetére
a Keychron K7 Low Profile hogy viszonyul amúgy a K5 höz? Itt most van valamivel olcsóbban (gondolom a barna kapcsoló az ideális ebből) [link]
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75045 üzenetére
köszi, ezért nézegettem a Razer Ornata V3 X-et ami igaz hogy kábeles, de elvileg jó lehet és még az ára is kellemes, de nem használtam még a márkát, nem tudom mennyire vállalható
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75039 üzenetére
Van egy alap MS membrán billentyűm, amin tudok gépelni, van dedikált gombja az outlooknak, böngészőnek calcnak stb, de nem lehet vele játszani rendesen, mert nem tudok elég gombot lenyomni egyszerre. Van egy logi G613-am, amin pedig képtelen vagyok gépelni mert olyan nekem mint egy zongora és ez zavar játék közben is.
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75036 üzenetére
nem lenne bajom a K5-el se ha nem lenne ilyen drága. De ahhoz mértem sokallom az árát, hogy "komprumisszumos" lenne számomra. Nagyon jó lenne azt elérni, hogy ne két billentyűzetem legyen
-
Celithrandi
addikt
válasz
elite.cs11 #75029 üzenetére
LightSync-et használok most, de ha találnék egy normális magyar kiosztású numerikus példáldányt és nem kéne több billantyűzet akár a kábel is szóba jöhet. Amúgy a Razer Ornata V3 X nagyon tré lehet?
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
Tudnátok nekem ajánlani alacsony profilú "gamer" billentyűzetet? Előny ha magyar a kiosztása és előny ha wireless. Membrános is megfelel. Jelenleg egy logi 600as szériás billenytyűzetem van játékra, de zavar a magas cap és a hosszú út, a sima irodai membrán slim billentyűzetemet jobban szeretem, de sajnos ott véges az egyszerre lenyomható gombok száma. köszi
-
Celithrandi
addikt
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
1.Mekkora összeget szánsz rá? 15-30ezer pénz
2.Használt szóba jöhet? Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Sima MS desktop
4.Mire használnád a billentyűzetet? Game + desktop
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) - Membrános ghosting mentes (aldalt programozható G gombok vagy office gombok jók lennének)
6.Van konkrét modell ami tetszik? - Logitech prodigy g213 (határeset)
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) - ISO magyar kiosztás
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) - NUM kell
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) - Csuklótámasz előny, villogó bazás nem kell (de mivel gamer billentyűk jönnek kb szóba így esélyesen lesz benne bohóc) -
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
Logitech Prodigy G213-al kapcsolatban van esetleg tapasztalatotok? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest