- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
MS Ergo4k eleg jol kezeli a WASD kornyeket, egyedul a kurzorokkal van baja.
Bezzeg a hulye Cherrym mar a W+A utan sem vesz be harmadik gombot.
Plusz hianyzik az integralt hastamasz, meg a csuklom sem szereti a nem natural elrendezeset.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Cherry MX-Board 2.0: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
Ugyanolyan sz*r, mint az egypalcas logitechek.MS Ergo4k-t regebben probaltam, egy betut sem hagyott ki a szokasos gepiro tesztszovegbol, ha le van nyomva mindket shift.
Most nincs mukodokepes allapotban, nem tudom ujratesztelni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Helmoras
őstag
En egy roccat ryos-t hasznalok. Az elsoben amit kaptam kiegett egy led es csereltek azota elegedetten hasznalom, es igyekszem megszokni a kulonbsegeit a regi membranos billemhez kepest. Massziv eleg nehez billentyuzet, elegge csattogos hangos, szuperjol erzekel mindent, igencsak magas kialakitassal bir ertsd hosszu a lenyomas utja viszont mar kb a felenel is erzekel, nekem a vilagitos verzio van az is nagyon szep, illetve maga a billentyuzet is eleg magas szerintem, de szamomra kenyelmes, irtad hogy nem kell makro, ennel a billnel megis kiemelnem a space alatti 3gomb nagyon kellemes helyen van oda be lehet tenni ezt azt szerintem. Azt volt kicsit furcsa az elejen megszokni hogy az egesz bill olyan mintha el lenne tolva pedig nincs csak a bal oldali makro sor miatt tunhet ugy, mivel nem 10ujjal gepelek es nem hasznaltam a vezetobilleket..., de hamar megszoktam tomoren ennyi szerintem jo kis bill, bocsi a szoveg formazatlansaga miatt telorol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
McDuglas
aktív tag
"Kivéve az í,Í, amit elérsz alt+j és alt+I kombóval. Vehetettem volna nemzetközibb kiosztásút is a német helyett felárért, hát tudod mikor."
Az milyen német kiosztás, ahol nincs a bal shift és a (y/z) között hely az í-nek? ANSI-ról lett németesítve, vagy az is ilyen alsópolcos kínai, hogy van iso enter, de a bal shift hosszú?szerk. nyunyu beelőzött a kérdéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest