- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz makaveli666 #14432 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Szerinted nem tudok olvasni?!
Ha az újraindításra gondolsz azt is megcsináltam.
Más USB eszköz nem volt a gépre kötve csak az egerem, de azt nem húzom ki soha.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
janosibaja
őstag
válasz makaveli666 #13796 üzenetére
Jól jöttek a válaszaid, megfogadom a tanácsodat és ahogy írtad, ezt veszem. Köszi!
-
janosibaja
őstag
válasz makaveli666 #13794 üzenetére
Kösz a választ , az az igazság, hogy elég lukas a zsebem...
A Gigabyte GK-KM7600-hoz hozzájutok 7000-ért. Nagyon vacak? Lebeszélsz róla?Szövegszerkesztésre használom 95 százalékban a számítógépet, nekem bármi jó, aminek elég széles a billentyűzete és nem szakadozik a wireless.
-
anytime
őstag
válasz makaveli666 #13785 üzenetére
Ebből nekem K95 lesz!
Drága, de a fülesem is nagyon bejött CV2000, bízom a Corsair-ben.
Megrendelem. Írok, ha itt van. -
tipuka
addikt
válasz makaveli666 #13785 üzenetére
Én a "sima" 20k-sat fogom venni most a napokban, barna kapcsolókkal, majd írok róla véleményt, ha meglesz.
-
zack
nagyúr
válasz makaveli666 #13782 üzenetére
Érkezett Ipon-ba a K90 mellett Tesoro is...TESORO Colada Saint G3NL Aluminum Backlit Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Black
Ez milyen? Mert így, hogy van K95 is, és nem kell külföldről megrendelni, elég nagy kísértés az Osmium mellett.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Peddy789
őstag
válasz makaveli666 #13782 üzenetére
értem, ez eléggé megnyugtatott
és ez a felirat pulzálás zavaró bármilyen szinten?
-
GeryFlash
veterán
válasz makaveli666 #13758 üzenetére
Ja értem. Hát ja, de pl az f310 anno 5-6 ezerért ment, most meg 9500Ft Am egy ugyanolyan kategóriás egér-billnél komolyan a billenytűzet ami közel kétszer olyan drága? Néztem a thermaltek e-sports egereit ami 15k körül vannak, de az e-sports billenytűzetek 30k.... Engem meglepett.
De amúgy mivel indokolta a Logi ezt a döntést?
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
törölt tag
válasz makaveli666 #13651 üzenetére
Bocs "a nem játék" kijelentésemel pontosítani szeretem volna vagyis szűkiteni hogy nem törekszem sportkocsira se terepjáróra .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz makaveli666 #13647 üzenetére
Nem játékra kell.
-
LógaGéza
veterán
válasz makaveli666 #13643 üzenetére
Érdekes, a kocsit részletezted, hogy milyen legyen, a nőt nem, csak annnyit, hogy "bomba" - terrorista is megfelel?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
törölt tag
De ha van ötleted 10000ft is jó lenne.
-
törölt tag
Na jó max 20000~
-
Khaosz55
addikt
válasz makaveli666 #13525 üzenetére
Ebbe akkor belenyúltál. Nem kell aggódni nekem is ilyen van hiba nélkül megy. Jó cucc ez főleg O-Ring után.
-
Raggie
őstag
válasz makaveli666 #13525 üzenetére
Mi volt a probléma vele? Én is ilyet tervezek venni nemsoká.
Clint Eastwood FTW
-
kristof123
őstag
válasz makaveli666 #13483 üzenetére
"meg nincs hosszú ű a billeden"
Ezt melyik pizsidben álmodtad? : D(#13489) F34R:
Ne vicceljetek már! Akkor hogy a túróba tudok írni űűűűűűűű-t?
Inkább nem az "ű" betű van rányomtatva....(#13490) makaveli666:
Én már 2 félét használok. Először zsörtölődtem aztán megszoktam...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ha már nincs LCD screen, legalább magyar legyen.
Egyébként ha tudnám hogy a G19s tuti jó lesz, nem is gondolkodnék.
Nagy LCD-s, igaz angol. G510 is jóféle, csak ugye illene belépnie a BIOS-ba.Nincs gondom az angol használatával. Tudom mi hol van, de ha van magyar kiosztású mechanikus, akkor miért vennék angolt? Az LCD-s az más tészta, mert ebből nincs magyar.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
7
addikt
Úgy vagyok vele, hogy annak érdemes sokezret áldoznia egy billentyűzetre, aki már tud vakon gépelni. Ott pedig nem szokott nagy hangsúlyt kapni a feliratozás, a minőség, gépelésérzet viszont annál inkább. Aki még mindig a billentyűzetet bámulja pötyögés közben, annak megteszi bármilyen olcsó tescos is, nem fog nagy különbséget tapasztalni.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz makaveli666 #13476 üzenetére
Strike 7 már sok, és el se férne. Árban pedig nem szeretnék 40k fölé menni. Tehát akkor ha Giga akkor az Ipon-ból.
Corsair K70 illletve Giga közül melyik érheti meg jobban? Ki melyiket preferálja?
(#13477) 7
Tényleg...K70 el is felejtődött. Köszi hogy emlékeztettél rá.
Logi G-series-t senki se szereti? Csak mert senki se mondta még hogy azt vedd.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz makaveli666 #13471 üzenetére
A kijelző továbbra is fontos lenne. De nincs alternatíva.
A Gigánál is vannak gondok...Szoftveresen beragadó billentyűk pl. 26 féle világítással kapható, azt se tudom mi kapható itthon és mi nem. Vaktában meg azt mondani hogy az tetszeni fog...Orosz rulett, vagy tetszik vagy nem. Ipon-ban pl fel sincs tüntetve melyiket árulják.(#13472) 7
Ok. Akkor Isku-t kilövöm. Marad a Razer, G19S, esetleg Giga.
Ha a Logi-val rizikózok, 2. évtől gariztathatom itthon is ha külföldről van. Megkérdeztem.
Max 1 évig kell kihúznom másodlagos billentyűzettel.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz makaveli666 #13459 üzenetére
Drukkolok!
En sajat tapasztalatbol beszeltem. -
mqm
senior tag
válasz makaveli666 #13456 üzenetére
2 opciot fognak fel ajanlani.
1.: Garanciaba be adod.
2.:8 napos el allas. (Ezt nem biztos ,hogy eroltetni fogjak) 30 napon belul utalnak.
Mivel az ipon mindent kulso raktarrol hozat, es nekik egyik boltjukban sincsen keszlet (csak amit epp rendelt valaki) igy azonnal helyben semmi fele keppen nem fognak neked adni egy ugyan olyan billzetet.
Ha az el elallasal elsz majd, olvass utana mert kell egy alltalad irt papir rola. -
Đusty
addikt
válasz makaveli666 #13456 üzenetére
Az aivia világító feliratát le lehet lőni, hogy ne világítson a jobb felső sarokban? A betűk megvilágításának színe változtatható?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Watch Dogs: Legion
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest