- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
dudika10 #5656 üzenetére
Az igen... Akkor árgépen rossz helyre rakták őket. Azokat mind a rádiósból vettem... Akkor vezeték nélküliekből mit érdemes ilyen 15-20 körül?
Razerben, Steelseriesekben mondjuk biztos vagyok, hogy minőség. Egérben is azok. A Gigát is olvastam, hogy jónak írjátok, ezekkel az Ideazonokkal viszont nem voltam tisztában.
Itt meg akkor valami nem stimmel : [link] Fent Ideazon van írva, lent meg Steelseries... Igen, ez a másik Merc tényleg sokkal szebb, kevésbé "csicsás".
Roccat Valo-ról esetleg vélemény? Most olvastam, hogy egyszerre több gomb lenyomását is könnyen kellene kezelnie a billentyűzetnek. A fent említettek jól kezelik?
Wwhy : Cső Wwhy! Rég láttalak. Hogy megy a kalibrálás? A kb 2 éve vett Dell E228WFPm azóta is tökéletesen muzsikál, nagyon meg vagyok vele elégedve, köszönöm az akkori segítséget. Foglalkozol egyébként LCD TVk-kel is? A közeljövőben tervezek venni azt is, mondjuk az inkább 3-4-5 hónap múlva lesz, de azért jó lenne képben lenni.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung SmartTag2 teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest