- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x: hali, errefelé ritkán vagyok, mert mert mióta megvan a M$ Wireless Laser 5000 kombóm, azóta nincs kérdésem, hogy milyen bill+egér kell sok-sok szöveges munkához
Szívesen, és örülök, hogy elégedett vagy a kalibrálással Persze, vállalok, de egyre kevesebben kérik, mondván, h majd szemre belövik
Tv-t sajnos nem lehet kalibrálni (sőt, tévés monitort se nagyon), mert nem lehet az RGB-t (fokozatosan) állítani, így gyakorlatilag a TV kalibrálhatatlan.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Egyébként nekem azért fontos a világítás, mert sokat gépelek sötétben. Nem vagyok egy full gépírás prof, és ezért elég sokszor van, hogy ránézek, ha gépelek. Sokszor volt, hogy a monitor fényénél kínlódtam a billkeresgetéssel... Ezért szeretném a jó világítást.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
Az összes amit linkelté vezeték nélkülinek vezetékes.
Merc-ből van egy szerintem sokkal szebb Steelseries változat.
Egyébként enm oylan könnyű megszokni ezeket szerintem, ha az ember keze jópár év alatt ráált a wasd-ra. Bár ez nincs olyan erőteljesen módosítva. Meg nem tudom, hogy ez magyar-e, de szerintem nem.
Zboardot én elfelejteném.
Gigabyte-ról jókat írnak.Háttérvilágítás egyébként csak jól néz ki. Gyakorlatban nincs semmi értéke szvsz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Akko MOD007B-HE (ELKELT)
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest