Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Brett001 #36001 üzenetére
Ezt az érvet teljesen elfogadom és köszönöm, hogy leírtad. Tudtam, hogy valami ilyesmi miatt jött az a hozzászólás, amit még mindig nem tudok hova tenni. Bementem a boltba, egész jó volt a választék, többet is kipróbáltam megnyomkodtam, nagyon megtetszett. Volt rá pénzem amiért megdolgoztam. Nem azért vettem meg mert, hogy "jaj ez ilyen-olyan membramecha csillivilli snob megoldás vagy mert mindegy csak drága legyen", hanem azért mert nagyon tetszett. Még a fórumra is szívesebben gépelek mint azelőtt a batár, fos Steelseries Apexemmel amit úgy bekúrtam az ágy alá, hogy csak úgy koppant.
Nem hinném, hogy valami olyasmit írtam vagy tettem volna ami miatt megérdemelnék egy megkövezős emot.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest