- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Áthozom ide a másik témában létrejött szál folytatását, mert ez már inkább ide illik.
Utánanéztem, de a Qwertykeys összerakója nekem már bonyolult. Mi az a WK/WKL? Akkor milyen Plate? A házból mi a jobb, a fújt vagy az anodized? PCB esetén Flex, Non-Flex? Mondjuk, ha világítósat akarok, akkor csak Flex. És akkor ehhez még kellenek kapcsolók és kupakok. Hozzá illő numpad, necces. Nincsenek makró gombok.
Meletrix. Ami tetszik - zoom tkl fekete - az természetesen nincs. Numpad, makró gombok.
Mondjuk a numpad, makró gombra lehet alternatíva nagyon olcsón vehető alis cucc esetleg. Vagy befogom a G11-et.
TKD. Egyáltalán nem egyértelmű. Van egyáltalán nekik hivatalos honlapjuk?
Keychrone. Még mindig ez lenne a befutó a hozzá való numpad miatt, de ebből sincs.
Illetve ez sem olyan egyszerű. És persze nem vagyok ellene "jobb" márkának sem.Már nem csak a Q3 Max, hanem a Pro is számításba jöhet.
A Pro barebone 240€. És az eladó webshopot egyáltalán nem ismerem. Egy próbát éppen megérne. Az itt kapható kupakkészlet 50€-tól indul. És akkor egy Gateron Phantom brown taktilis 110 darabos készlet 40€. Vagy Milky legyen 30 Cent-es darabáron? Szerintem a Phantom lágyabb. Legalábbis a Keychron tesztere alapján. Bár lehet, hogy egy erősebben nyomogatható lineáris is jó lenne, mint a fekete gateronok.
Na most kicsit képzavarba kerültem. Van a készlet, aminek a neve: Keychron Gateron Phantom Brown Switch set (110pcs - 40€) és van az egyesével kapható: Gateron Phantom Brown Tactile Switch, aminek darabára 28 Cent. Vagyis olcsóbb a 110 darab, ha nem készletben veszem.
A kapcsolókról készült képek ugyanazok. És az adatok is. Meg ugye nekem elvileg nem kell 110 darab. Elvileg csak olyan 88 darab.
És akkor még ott van a kupakszett. Nézegetem az oldalon, de a márkák közül szinte mind ismeretlen a számomra. És az sem egyértelmű, hogy akkor most pontosan mi is tartozik egy-egy készletbe? Nekem mindenképp ISO kell. A német lenne a legjobb. A világítást egyelőre elengedem. Ha nem tetszik, akkor max cserélem. Nagyon kíváncsi vagyok a PBT Double-shot-ra már.Max barebone van már 190€-ért, de tengerészkék. Olyat biztos nem szeretnék.
Készre szerelten érdekes módon mind a kettő 300€, de csak amazonról, onnan meg nem fogom megrendelni. Illetve találtam máshonnan is, de ott meg nem egyértelmű, hogy milyen kapcsoló van benne. Ránézésre azt mondanám, hogy nem barna, mert az oldal alján azt írja, hogy az elfogyott. És a teszteren amúgy sincs Gateron Jupiter.És akkor még ott van a numpad rész, a Q0 Max. Ami készre szerelve épp 140€ egy általam kedvelt eladótól. És a színvilága is megfelelő. Mondjuk, ha a Pro-t választom, akkor lehet, hogy a numpadot el is tudom engedni.
Szóval a Q3 Pro olyan 340€ körül mozog. Ehhez képest nem is tűnik olyan vészesnek a csoda be quiet! a másik oldalra rakható vagy elhagyható numpaddal és kis kijelzővel.
Azt nem mondom, hogy jó is, de még mindig meggondolandó. Viszont nálam mára már elmúlt a pezsgés, hogy ilyet vegyek. Ami azt illeti, inkább haragszom rájuk, hogy a megjelenéskor nem volt kapható sehol. Most is mindenhol 3-7 nap szállítási időt írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Saab, Volvo topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest