- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125 #104012 üzenetére
ez igaz, én egyedül csak a fényezési módszeren voltam kibukva
3k-ért veszel egy pisztolyt aztán csókolom
-
válasz
mdani01 #103907 üzenetére
Meglepően jól. 7g 1.4 90le pl. kicsit jobbat megy mint az 1.6 16V G astra, de az 1.6 focus I-II-nél is jobban megy. 1.6 H astránál is gyorsabb, 1.4-esek között pedig talán nincs is nagyon vetélytársa menetteljesítményben. Cserébe drága, az alkatrész sem olcsó és sok a lerúgott darab. Fogyi nálam 6-7L között mozog.
Viszont ha teheted akkor inkább 1.6, az pályán is halkabb, rugalmasabb.
-
válasz
FrankMonzano #103903 üzenetére
Enyémet is ennyiért hirdették, oszt' még engedtek is belőle
Kis tartalék legyen aztán szevasz.
-
válasz
FrankMonzano #103900 üzenetére
Képekről ítélve szép, bár nem nagyíthatóak. NonFL-hez képest a kormány túl jó állapotban van, 190k km-nél nem így szoktak kinézni, gondolom lecserélhette. Az ár kb. reális lehet, de ez ugye attól függ, hogy műszakilag milyen a gép. Fogyasztás inkább 6-7L. Ha megnézed, váltóra és futóműre figyelj.
-
válasz
roberto211 #103641 üzenetére
-
válasz
runner 125 #103628 üzenetére
Ejha, ez igen fürge lehet. Az ára sem rossz, bár nem ismerem a típust.
-
válasz
FrankMonzano #103624 üzenetére
haveréknak van 98-as, nem rohad még
-
En is orvostol vettem. Felemas erzeseim vannak ezzel kapcsolatban, egyreszt volt penze vegig markaszervizbe vinni, amit szamlakkal is tudtak bizonyitani, masreszt amikor beneztem az utasterbe azt hittem behanyok
ulesen kiontott kola vagy kave, tiszta kutyaszor volt minden stb.
a vizesporszivo utan ra se lehetett ismerni a kocsira.
-
válasz
Tsebacsi #103463 üzenetére
a 7 eves 180k-t futott 2.0 dizel galaxynak meg semmi baja, a masik 2.0 dizel 200-210k km korul dobta el a turbot, de ahogy Over is mondta, lehet user error
bar azt azert tegyuk hozza, hogy a legtobb tulaj fosik ra hogy hogyan hasznalja a TD autojat, ugyhogy meglehetosen sok "usererroros" auto lehet a piacon
-
válasz
!Overdose! #103461 üzenetére
ebben 180k van, meg nem kell. egy csaladi baratjuknak is galaxyjuk van, neki kellett, igy ok is terveznek vele. egyebkent nem is csodalnam ha kene, nagyon sok rovidtavot mennek (1km naponta 5-10x oda vissza). ezert is vettek az aygot, csak az most le van zuzva
-
válasz
Tsebacsi #103437 üzenetére
7 szemely + kirandulas, tehat csomagok, na az mar nem is galaxy szint. Galaxyban ultem nehanyszor leghatul, az ulesnek csufolt valamin, 20 perc is gyotrelem volt. 5 fo + sok-sok csomagra jo vagy 7 szemely (lehetoleg 2 kisgyerek aki befer leghatulra) rovidebb utakra. Ha 7 szemely + sok csomag is van akkor vito, lehetoleg a hosszitott.
-
válasz
kovacsroli #103427 üzenetére
Szia! Havernak van 1.4. En nem vennem. Vonzo lehet, hogy fiatal es relativ olcso, de van sok mas jobb auto helyette. Az ove asszem 8 eves, abs halt be, egy-ket stabpalca, nem is ez a gond vele, hanem hogy 8-11L kozott eszik
Orszaguton 8, varosban klimaval 11. Ezen kivul kicsi
180 magas vagyok, a hatso ulesen hozzaer a fejem a tetohoz, elol meg a terdem a muszerfalhoz. Bontott cucc sincs annyira sok, ajtokarpitot mar vagy fel eve keres...
-
válasz
gzbotii #103381 üzenetére
Nekem egy idoben bejott a stilo, igy utana neztem valamennyire. Az 1.2 es az 1.4 az ajanlott a benzinesbol, tobb tulajjal beszeltem, egyontetuen azt mondtak hogy az 1.6 az egy betegagy. Olyan elektromos problemak vannak vele amiket meg a szerelok se tudnak kibogozni. Az 1.2-esek extrasabbak, kesobb az 1.4 valtotta az 1.2-ot es ebbe mar rendelhetoek voltak az extrak, nem jartak alapbol, igy nem is vettek annyira az emberek. Az 1.2-1.4 kb 8 korul eszik. Nem minden alkatresz szerezheto be konnyen, ha jol emlekszem valami legszurohaz muanyag (ez nem 100%) szokott elrepedni es horror aron adjak a bontottat.
-
válasz
Zolás #103356 üzenetére
Szia! Egy szivo benzines altalaban mindig egyszerubb technologia mint egy turbodiesel, ezert lenyegesen kevesebb meghibasodasi lehetoseg rejlik benne.
Teljesseg igenye nelkul: H astra, focus 2, 8gen ufo civic, (7gen accord 4 ajtos), mazda3, (mazda6 ez is 4 ajtos), corolla. Ez ezeket mind benzineskent vennem, bar attol is fugg hogy hany km-t menne evente.
Olasz, francia autokban nem vagyok otthon, azt majd mas ajanl
-
válasz
FrankMonzano #103351 üzenetére
ne hulyulj a baseball sapi alaku swift 2005 utani, akkor lett vege a 7 gen civic gyartasanak
ha a megane tetszik akkor vedd azt
-
válasz
FrankMonzano #103347 üzenetére
baszki az osszes jo autot kilotted mert nem tetszik XD uj swift?
-
válasz
FrankMonzano #103344 üzenetére
jok azok a motorok, de ne lepodnek meg ha 2x annyi km lenne benne mint amit irnak
ha nincs feltetlenul szukseged dizelre en nem eroltetnem
vegyel egy focust vagy egy g astrat, abbol nagy a valasztek es olcso fenntartani
-
válasz
!Overdose! #103307 üzenetére
nekem 1234 volt
-
válasz
FrankMonzano #103280 üzenetére
Cliorol nem tudok nyilatkozni, nem nagyon volt vele meg dolgom, lehet hogy tenyleg egy tank
-
válasz
kalmanchris #103255 üzenetére
Na ugy gondolom mindannyian kifejtettuk velemenyunket, reszemrol tema lezarva
-
válasz
kalmanchris #103249 üzenetére
Acsi en egy szoval nem mondtam hogy "csak a honda"
Csupan azt mondom hogy engem a francia autok nem gyoztek meg. Inkabb japan parti vagyok az teny, de attol elismerem hogy mas gyartoknak is vannak jo autoik (punto, astra, b5 passat, ceed, i30, focus stb).
tresh keteselyes a dolog vagy te vagy olyan mazlista hogy egyikkel se volt bajod vagy az en ismeroseim voltal mind szerencsetlenek
-
válasz
tresh #103237 üzenetére
Nem mind szar, de azert eleg sok "erdekes" dolog van a francia autok korul. Multkor az ongyullado citroen amit linkeltem?
Nagybatyamek vettek anno uj meganet, annyi elektromos nyug volt vele hogy eladtak es vettek egy uj corsat. Bar az is fos volt, nem birta a nem premium dizelt, illetve a bal elso fenyszoro izzo hetente kiegett
Akkor havernak volt 306 (vagy 406
) peugeotja, gyakorlatilag minden letezo elektronika behalt rajta
ulesfutestol kezdve elektromos ablakemeloig. Eladtak vettek helyette egy golfot. Anya 206-oson tanult vezetni, nem volt olyan ora az oktatoval amikor ne lett volna baj a kocsival
A franciak engem nem gyoztek meg, pedig mar az olaszokat is el tudom fogadni, pl. punto
no mindegy
-
válasz
FrankMonzano #103192 üzenetére
En suzukibol ultem at 7genbe, azert egy "kis" kulonbseg van a 7gen javara, nem igazan osszehasonlithato a suzukival
swiftnek nekidolsz oszt' behorpad. A japanok eleve nem csinalnak annyira "finom" beltereket, de a jobb japan tipusokban azert az osszeszereles legalabb rendbe van es nem zorognek a muanyagok. Ez az almerarol nem mondhato el.
Egyebkent akkor mar inkabb corolla!
-
válasz
FrankMonzano #103187 üzenetére
P2 mar nem annyira jo mint az elod. Valto attetel is szar, belter minosege se a legjobb.
-
válasz
DeFranco #103171 üzenetére
Arrol hogy lerakom a kocsit mar letettem. Obi parkolo lett volna erre a megoldas kozvagohidon, de egyreszt megszunt az ingyenes parkolasi lehetoseg pont amiatt, hogy sokan ott hagytak a kocsit. Masreszt ismerosnek onnan loptak el a verdat, egy masik ismerosnek meg ott ramoltak ki a furgonjat
ha orzott parkolo lenne se mernem otthagyni.
Vagy visszaszokok a bkv-ra vagy motor...
-
válasz
DeFranco #103171 üzenetére
igen, hevvel-villamossal jartam sokaig, de meguntam hogy napi 2x30 perc autozas helyett 2x90 perc tomegkozlekedve az ut...
zugloban van ingyenes parkolo, de az uj iroda a corvin kozeleben lesz, ott pedig nem nagyon van (konkretan a corvin es a rakoczi ter metro megallo kozott, jozsefvaros ...)
-
-
válasz
runner 125 #103146 üzenetére
kit erdekel ha visszafogja? ugyis lassan kell menni hogy mindenki megcsodalhassa a bbs-t
-
válasz
runner 125 #103134 üzenetére
mod: picsaba Taat beelozott
-
válasz
deicide #103001 üzenetére
Nagyon egyszeru, senki nem huzza be a kezit es uresben hagyjak. Megpedig azert mert ha nem igy teszel akkor szarabbul jarsz. A parkolni keszulo auto ugyanis azt hiszi arrebb tud tolni, igyis ugyis neked megy, ha be van huzva a fek akkor torik a lokos, ha nincs akkor arrebb gurul.
-
válasz
FrankMonzano #102973 üzenetére
Ha kis auto kell akkor yaris, swift2. Ha kicsit nagyobb is okes akkor focus, corolla, g astra
-
-
válasz
Vesztor87 #102953 üzenetére
Jó autók, némi kompromisszummal. Korábbi példányok rozsdáltak a csomagtartóban a fenéklemeznél, állítólag ezt javították visszahíváson, erre érdemes ránézni
Egyes 8 év körüli példányok már rohadnak alul is, úgyhogy ott is meg kell nézni. Facelift elött az 1.3-as verzió váltója hulladék, szétmegy a nyelestengely csapágy, 70 ezer a felújítás. MySwift klubban van olyan tag akinek 35.000 km-enként tönkrement a váltó (igen, 120k-nál a 3. váltó volt a kocsiban), másnál 150k-nál sincs baja. Csomagtartó gyakorlatilag nincs és méretéhez képest sokat eszik, 8-at simán legurít. Alkatrész olcsó, bontott cuccok hegyekben.
-
válasz
VegyesTamás #102891 üzenetére
Akkor mivel magyarázod hogy 48k volt náluk egy darab gátló a kocsimhoz, amit végül máshonnan 27,5k-ért szereztem be?
Unix iszonyat drága kedvezmény nélkül.
-
zárlatos citroen
ezután mondja valaki, hogy nem igaz a 3F szabály
-
válasz
Declare #102791 üzenetére
Amugy nagyjabol realis lehet, az osszes(!) tankolasomat alapul veve 6963km-t tettem eddig az autoba es osszesen 465.24L-t tankoltam. Ures tankkal vettem es mindjart ures ujra. Persze ez sem teljesen pontos, de valosabb kepet ad az auto atlag fogyasztasarol, ami ezek alapjan 6.68L/100km. Foleg varosban van hasznalva, rovidtavokon
-
válasz
!Overdose! #102785 üzenetére
akkor ugy mondom hogy 6-8 kozott evett ora szerint nehol 150-160-al nehol ora szerint 130-al
de lehet visszafele csak a szloven benzin miatt lett jo fogyim
-
válasz
!Overdose! #102776 üzenetére
felirtam meg akkor: link
megvannak a tankolasrol a szamlaim bescanneljem esetleg?
vagy idezzek tanukat?
odafele a 140-160 kozott 7.33 jott ki, vissza 6.24 130-as tempoval, az egesz tura atlaga pedig fentebb olvashato
-
válasz
FrankMonzano #102758 üzenetére
En 760-ert vettem, fel ev alatt amit muszajbol kellett megcsinalni az kb 200k-bol kijott. 1M alatt hibatlan nem lesz, de lehet jot kifogni
Sedanbol egyszerubb, 3 ajtos felkapottabb, dragabb. Rohadni egyaltalan nem rohadnak, csak akkor ha torve volt valahol. Az enyem 14 eves, sehol egy potty rozsda, csak ott ahol az elozo tulaj megnyomta az ajtot
Fokozottan figyelni kell a valtora, a nyelestengely csapagy szokta feladni a harcot, javitasa kb 70.000 Ft. Tovabba nyugos az elso futomu, nekem is kopog valami, most lesz cserelve minden, de semmi sem olcso hozza. Egy darab gatlo unixbol 42k. 1.4-1.6 kerdesre pedig en azt mondom, hogy azt vedd amelyik jobb allapotban van. Az 1.6 jobb, alig eszik tobbet (~0.5-1L) viszont +20le. Ebbol adodoan felkapottabb, ugyanannyi penzert szerintem rosszabb allapotut kapsz (persze ez nem torvenyszeru). Nekem 1.4 van, ezzel is normalisan lehet haladni, 3500 alatt halott, utana megy ha kell. Nalam varosban, most telen, rovidtavokon, 6.5-7L kozott eszik. Osszel 2x650km autopalya 4 szemellyel, csomagtarto fullon + utasterbe is csomagok, odafele 140-160km/h, vissza 130-140km/h-val evett 6.52L-t 100km-en. Kenyelmes, halk autok. Hatranya a magas alkatresz ar.
-
-
válasz
parandroid #102675 üzenetére
+1 az mx5-re
asszony masodlagos
-
válasz
!Overdose! #102476 üzenetére
Raadasul a 7g qp-hoz lehetett, azokban elvetve talalni. Ja es abba tempomat is rendelheto volt + tetoablak.
-
válasz
!Overdose! #102472 üzenetére
+1 extrak sajna kimerulnek a 4 villanyablakban es az allithato ulesmagassagban
-
válasz
runner 125 #102458 üzenetére
csonty car a legjobb ÁR, mit arulna ilyen szlogennel ha nem az arsav aljat?
-
válasz
FrankMonzano #102405 üzenetére
punto 2 okes
-
válasz
FrankMonzano #102250 üzenetére
Hat igen
a civic nem olcso, ahogy egyik honda sem. Csaloka, az 1.4 lehet jobban megy mint egy focus 1.6. Ha fiatalabb auto kell, akkor keress focust inkabb.
Egyebkent en fel eve vettem 2001-es 7 gen sedant 142k km-el, engem nem nagyon izgat az auto kora
-
válasz
FrankMonzano #102227 üzenetére
Nem, azt akartam mondani, hogy ezt a harmat veheted nyugodtan. Mindharom jo auto. Nekem 7gen civicem van, sedan. Az alkatresz nem olcso, dragabb mint a focushoz vagy a corollahoz. Rohadni nem rohadnak, csak ha torve volt. Nyelestengely csapagy illetve az elso futomu a gyengepont, ezekre kell jobban odafigyelni vasarlaskor. Ertekvesztese ennek a legkisebb, viszont a jo autok ara magas. A facelift elotti sedan raadasul meg japan gyartas
A focus is nagyon jo auto, szupi futomuve van, az alkatresz sem horror. Nekem mondjuk a beltere nem tetszik, de ez egyeni szoc problema
1.4 civic-corolla-focus kozul a civic megy a legjobban. Corolla szinten zsir verda, jo ertelemben igenytelen, havernak is van, nagyon szereti. Nekem kicsit szurke, unalmas, de uzembiztos. Mindharom autot csak ajanlani tudom
mazda 6 is zsir! vagy 6 gen accord
-
válasz
FrankMonzano #102224 üzenetére
civic, focus, corolla
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest