- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
imyourfriend
őstag
Jól megy a Megane nincs különösebb baj vele, picit várok még úgy érzem. 2M amúgy az a határ amit jelenleg meg tudok engedni bár látva a hazai piacot inkább a willhaben felé veszem az irányt rögvest. Audi és Bmw kihúzva akkor, nem kell szakszervízbe hordjam van ismerős szerencsére. A Ford bekerül a látómezőbe, Honda valahogy semleges nekem, külsőre nem igazán jön be és nem is tudnék megbékélni vele. Lehet egy fél évet kihúzok nyújtózkodom picit a keret fölé és találok valami jó vasat.
Köszönöm a segítséget!
-
imyourfriend
őstag
Sziasztok!
Autót vennék 2 millió Ft környékén, évi ~25e km futás legalább munkahelyi ingázós 60km-re van a munkahelyem. Eddig egy megane 1.5 dci-vel jártam 2006-os, most lépte meg a 300e km-t egész jól szalad 5l-ből megáll 100-on ilyenkor télen is, de kell valami más úgy érzem.. dízelt szeretnék és maradnék 6l/100 alatt amennyiben ez lehetséges. Ami elképzelés szintje Passat VI 1.9 vagy 2.0-s, Octavia 1.6 CR tdi, 320d-től picit félek az alkatrészárak miatt, hasonlóan auditól ott A4 amit elérhetőnek gondolok, esetleg egy Avensis 2.0d. Vonóhorog nem létfontosság, Franciákhoz nem szívesen térnék vissza annak ellenére, hogy nincs negatív élményem a Megane-val. Éves szinten ~300-350ezret tudok a szekérre költeni szervizelés gyanánt ezen felül műszaki meg a többi kötelező. Nem konkrét autóra gondoltam csupán nincs tapasztalatom ilyesmiben.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest