- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25 #164652 üzenetére
Nem hiszem el, már te is rám akarod erőltetni ezt a kombi témát, holott az nem volt említve se
, eredetileg csak arra válaszoltam, hogy nincs más autó 3M-ból, érted?
Komolytalan és felesleges a kötekedésed"(de te úgyis jobban tudod mindenkinél, hogy kinek mire van igénye )", de nem baj, ha ettől érzed jól magad....
Úgy rémlik i10-et(Rio vagy Pride) akartál venni, szóval neked biztos kell a nagy csomagtér? Persze ez is változhat, én ezt elfogadom.A listádról:
Punto elavult, mondjuk az elavultság se volt a beszélgetésünkbe, de nekem formára még mindig nem tűnik elavultnak, persze a Dacia az aztán modern, ugye?
Corsa és a japánok neked csajos, másnak nem biztos, de sokaknak meg az i20 a csajos, meg az i10, ezért ízlésekről vitázni nincs értelme.
Fabia volt, nem kéne. Biztos, hogy ugyanolyan minden Fabia mint 10 éve? De abban se lennék biztos, hogy mindegyikben fapados ülés van, amivel évekig szenvedtél, meg ugyanaz a technika, ami régen.
Yaris pici, sztem nem pici, Micra se, de a méret itt megint nem volt kérdés. C3 nekem tetszik. -
törölt tag
válasz
bitpork #164646 üzenetére
Értelek, de csak úgy általában a 3M Ft-ból vehető személyautók, és nem a Duster, és nem is a 4x4 volt a téma. Ha Duster és 4x4, akkor pedig majd meg kell nézni a többi gyártót is, hogy mit ad és mennyiért
Gombinyó: Nem látom sehol, hogy kombi lett volna a cél, ezért mondtam azokat a típusokat, ok? Ha kombi és nagyobb tér kell valakinek, akkor persze más lett volna a szitu. -
törölt tag
válasz
bitpork #164640 üzenetére
Valódi terepre? Az személyautó, hiába magasabb egy kicsit, az semmit nem ér ott. Ha meg igen, akkor irány Somogybabod.
De Duster amúgy is 4x2-vel 4M felett indul, akkor a 4x4 még hol van ettől.
Gombinyó: Ezt most nem értem, hogy miért kérdezed? Kérte, vagy mondta valaki, hogy akkora legyen, csak egy jellemzés volt itt von toth-tól. Nem kell mindenkinek kombi, ha meg igen, akkor felméri a lehetőségeket.
-
-
törölt tag
Mesterkurzus: mellényúltál egy használt autóval? Íme a kiút a bajból!
Tanít a nepper, közben meg ő is trükközik: Én is kifordultam a "Becsületes...-től" amikor közölte nem az övé az autó. Merhogyazpénzbekerül. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #164135 üzenetére
Vagy halgassa meg a b. nepper tanácsait ezekről.
-
törölt tag
válasz
hobizoli #163990 üzenetére
Nekem az ilyesmi csak barkácsolásnak tűnik, meg rengeteg idő, türelem, és pénz is kell ehhez, és lehet sose lenne tökéletes. Az engedélyt se biztos, hogy megkapná a közúti forgalomba helyezésre. De ez az autó tuning téma már egy másik topik témája lenne inkább, szerintem itt ne offoljunk tovább ezzel.
-
törölt tag
válasz
Darksiders84 #163984 üzenetére
Igen, ezek már alap dolgok a "profi" hirdetőknél: garázsban tartott, hölgy tulajtól, nem dohányzó, koppanásmentes futómű, jéghideg klíma, stb. Vagy jó a klíma, csak fel kell tölteni.
A hátrányokat elhallgatják, külföldről hozott, nincs átírva, se honosítva, stb. Majd okosba ők megoldják, hogy biankó előre aláírt szerződéssel a külföldi eladótól. Előnynek tűntetik fel, hogy van szervizkönyv, pedig már nincs vezetve évek óta, vagy hanyag módon, zavaros és hiteltelen bejegyzésekkel. Az óra tekerésekről már nem is beszélve, mert 200 ezer km feletti értékkel nehéz eladni az autókat.
-
törölt tag
válasz
alázógyík #163897 üzenetére
Radikális átalakításokkal!
Első autónak kell a kérdezőnek, nem pedig költséges tuningoláshoz vagy még költségesebb versenyzésre. a volánt mindig két kézzel kell fogni. Az autó nagy gázadásra örömmel tépi ki magát a sofőr kezei közül, és hirtelen gázelvételnél vagy fékezésnél hajlamos a farát is dobálni. A reccsenő második meg külön extra benne. -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #163879 üzenetére
Ez a 147-re is igaz lehet, minden bizonnyal.
-
törölt tag
válasz
akela91 #163816 üzenetére
A legkönnyebben egy biztosítási kalkulátorral lehet kiválasztani a legkedvezőbb árakat, miután az adataiadat és az előzményeket beírják. Utána egyszerre látható az összes ajánlat, amiből választhatsz, kötelező és casco is. Elvileg mindegy, hogy netrisk, clb, vagy biztosítás.hu,stb. mert szinte egyforma árakat fog adni.
-
törölt tag
válasz
htomi85 #163769 üzenetére
Dealkillert senki nem mondott. Nem írták hogy használatban van, ezt sem tudom honnan vetted, tehát nincs indok kerekíteni.
csƵ Szerintem előbb egy komolyabb átvizsgálás, hosszabb próbaút, okmányok átnézése, stb. volna szükséges. De az árhoz viszonyításképp: például jófogáson 2 évvel fiatalabb, itthoni, 5 ajtós Focust kínálnak 849k-ért, és elvileg ezt magánszemély hirdeti. Vagy itt egy City, és még több más autó is, amit érdemes lehet megnézni.
-
törölt tag
Nem ez volt a szándékom, de nem árt, ha résen vagy ezen a téren is. Totalcar és egyéb autós cikkeket nem olvastál még a témáról? A lényeg, hogy a vevőjelöltek a kevés futású autókat keresik, és nehéz eladni 200k feletti óra állással, vagy csak jóval olcsóbban mennek el. ezért útközben Mo. felé megfiatalodnak a kintről hozott autók. Ez az általános, Kivétel persze lehetséges elvileg. De már úgy hírlik, hogy kint is pörgetik az órákat. Nekem például rögtön gyanúra ad okot, ha kerek számot írnak be + a Járművek ugyanitt a hirdetés bal oldalán, ami azt jelzi, hogy profi kereskedővel van dolgunk. Mert miért ne lehetne a pontos adatot odaírni?! De pozitívumot is látok a hirdetésnél, a Leírás alatt végre nem kiabál a nepperünk, mint ahogy a többiek szoktak.
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #163760 üzenetére
Nem látok itt írva sehol évi 50000-et, hacsak nem a kamionokra gondoltál. Viszont a 20-25 simán belemehet.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #163745 üzenetére
Jól néz ki az autó, de akkor sem hinném el, hogy hiteles a km óraállás. 14 év alatt Németországban könnyen beleszaladhat akár 350-400k is, de ne legyen igazam. Mindenesetre vezérlés meg az ilyenkor szokásos azonnal cserélendő, csak is az a tuti biztos. Fékek jól bírják, cserébe nem fognak jól? Ez komoly?
Az viszont nem túl szimpi, hogy amit a németeknél általában hozzáadnak, a téli kerekekért extra zsetont kérne a nepper. Tudom, hogy ebből éldegél szegény, de akkor is. -
törölt tag
válasz
molnarpeter #163708 üzenetére
Lehet, hogy a Renault-s CRDTI-re vagy a Peugeot féle HDI-re van szakosodva a szerelő(célszerszámok, típus ismeret), vagy bármi másra, ezért nem akar ismeretlen területre tévedni, és így ő mondja meg, hogy mit vegyenek a kundschaftok. Már ha továbbra is hozzá akarnak járni javíttatni. Van ilyen is.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #163678 üzenetére
Például, de az imént említett dízeleket is számításba lehet venni.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #163676 üzenetére
Szerintem az 1,6 os 8 szelepes motorral simán vállalhatóak ezek, ha amúgy jó állapotút talál.
-
törölt tag
-
törölt tag
Jah, akkor az én vádaskodásomat idézd már légyszi. Szerintem én csak linkeltem egy hsz-t, ami a cikkre mutatott, ebben vajon mi a vádaskodás? Amikor egy másik hsz-t a TC-s cikkel linkeltem, abban sincs semmi ilyesmi. Nem értelek.
Jó a linked: A japán acélgyár tíz éven keresztül mintegy kétszáz vállalatnak szállított hamis minőségi bizonyítvánnyal rendelkező acél termékeket. Ezt nem volt nehéz megtalálni, de azért köszi a biztatást.
-
törölt tag
Jobb lenne a témáról beszélni, és amennyiben konkrét adatod van róla, azt szívesen látjuk szerintem mindannyian a topikban. Mint hogy ilyen "
hiába feszülsz itt meg féle"személyeskedésekbe megyünk át, mert elfogytak az érvek. Nem mondom, szép dolog, az ilyesmi pont tőled, mert te ezt megteheted; és elszomorító is egyben.
Én nem mondtam semmi félesziklaszilárd tényt, és ellentétben veled csak a cikk alapján mondtam a következtetéseimet, az pedig nem zárja ki az acéltermékeknél se csalást. Sőt erről szól a cikk is maga, a másik szál csak megerősíti hogy csalnak.De mindezek ellenére én kérek elnézést, és hagyjuk ennyiben. Viszont ha bizonyítod az állításodat, az jöhet, de további személyeskedést nem szeretnék.
-
törölt tag
Teljesen mindegy is, mert valóban gond van az alapanyaggal, és a Kobe Steel acélgyártó a beszállítójuk. A cikk nem írja, hogy az acél termékekkel nincs gond, csupán a példában réz vagy alu termék szerepelnek. Ha ebből indulunk ki, az szerintem téves.
Ezer éve a többinél sokkal jobban rohadnak a Mazdák, ezt a gyárnak azért már régen ki kellett volna küszöbölni. A Rusternél(Duster) nem értetlenkedünk annyira, bár annak se kellene rozsdállani, ahogy kijön a gyárból, de azért ez komolyabb cég. Nekem tetszenek a Mazdák, és csak ez az egy dolog van, amiért nem vennék. -
törölt tag
válasz
kisza25 #163204 üzenetére
Kerestem volna bele 2 megfelelő tartást adó(deréktámaszos, komfortos, magasságállítós, stb) ülést, és derékfájás letudva. Azért nem mindegy 5 évig használva.
Végtelen hatótávú elektromos jármű teszt, kivételesen megint H.Andrástól.
-
törölt tag
válasz
kisza25 #163189 üzenetére
Vétel előtt mindent ki lehet próbálni, én biztos nem veszek meg olyat, ha például nem jó helyen tart az ülés, és derékfájást okoz. Aztán ha megvettem, mert figyelmetlen voltam, akkor tettem volna róla, így vagy úgy. Hosszú évekig így megtartani az egy önkínzás. Sok lehetőség van, most nem sorolom fel.
Mit és miért csináltak úgy-ahogy, vagyis a promó részleteit nem szokás világgá kürtölni, ha az volt, de egyébként bejött nekik, mert úgy látszik márkahű lettél, visszajársz és tovább promózod az autóikat.
Engem ez nem érdekel, de nagyon feltünő, már más is írta. Tehát a lényeg, a céljuk hogy magukhoz láncoljanak. Ezt oktatják is nekik módszertanilag, hogy hogyan kell. Benne van ez a módszer is, többek közt.
Ja, és mások is vannak alacsonyak, magasak soványok, kövérek, stb. és senki nem panaszkodott az űlésre, de mindegy, és tudom, hogy lehet kivétel.
-
törölt tag
válasz
kisza25 #163178 üzenetére
Nekem nem volt kényelmetlen az űlése, több valóban hosszabb távú utazás alkalmával is használva. Lehet a derekaddal van a baj, mert ilyen irányú sirámról máshol nem hallottam. Még a leggagyibb Eco változatnál se panaszkodtak.
(#163157) Ha nyílvánvalóan a sózástól ment tönkre a hűtőd, azt nem feltétlenül gariban cserélték(a garis elszámolást mindenütt komolyan veszik), talán ügyfélmegtartási vagy promóciós okból bevállalta a cég. -
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #162665 üzenetére
kilométerórákat köztudottan csapágyasra tekerő Weltauto
Ez most újdonság, mivel tudtommal márkaszervizek vannak kapcsolatban velük, tehát azonnal lekérdezhető a valós előélet.
De garanciát vállalni mondjuk egy 350k-t megtett autóra, amit pl.150k-ra tekertek, az is egy hatalmas öngól.200 ezret futott céges szídet, mert nem fog elromlani
Ez pedig már jövőbe látás lenne? -
törölt tag
H. A.: A legjobb elektromos autó? 500 km hatótáv? Las Vegasba utaztam, hogy tesztelhessem a Tesla Model 3-at.
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #162606 üzenetére
-
törölt tag
Vannak ott egyéb furcsaságok is azonkívül, + jóval a piaci ár felett kínálják. Ja, és az is nagyon szép, hogy a téli kerekekért, amit hozzá adtak, ő még extra zsetont szeretne. Szerintem csak egy kiglancolt, agyonszilikonozott több százezer km-t futott példány (persze
hihetőis, hogy 2015-ös német import 155k futással, ami a Fehér úti telepre jellemző). Aztán majd jön vele a szopóroller, és lehet még nincs a kereskedés nevén se, meg majd az eladási érték feléről akarnak számlát adni. De madár mindig lesz, aki elviszi. -
törölt tag
válasz
máyköl #162456 üzenetére
Esetleg itt is keresgélhetsz, vagy itt.
Például ez 300k-val olcsóbb, :(Magyar adásvétel, számla!). Ez a Mazda 3 is jónak tűnik. Astra H és ez a Focus 1.6 Ti is inkább megérhet egy megtekintést. Ez is 1,5 M, de nekem jobb vételnek tűnik, mint amit megnéztél,+ 4 évvel fiatalabb.Már Németországban is nagy divat az óra tekerés, de Belgiumban már nem annyira[link].
-
törölt tag
válasz
máyköl #162224 üzenetére
A távolból nehéz konkrétan eldönteni, csak véleményeket írunk, ezért nem ártana saját szemmel+ egy hozzáértővel megtekinteni egyik-másik kiszemelt példányt, majd alaposan átvizsgálni alul-felül, kívül-belül(rozsda se legyen), minden funkció működjön hibátlanul, valamint hosszabb távon kipróbálni, ha lehet. Rétegvastagság mérő se árt, ha van kéznél.
Megnézném a tulajdonviszonyokat is, amikor azt írják, hogy első hölgy tulajtól<>közben már Mo.-on a kereskedésben van az autó. Volt ilyenekről is szó itt nemrég, ha kicsit visszalapozol.
A többiről nincs annyi infó, de 2005-ös import használt autóknál én a km-t nem hinném el nekik, ezért ha megveszed valamelyiket, a vezérlés csere mindegyiknél azonnal esedékes(még a láncosnál is ajánlatos, mert az előéletük bizonytalan) szerintem. Összes szűrő, összes folyadék is csere.
Például sokan rosszul értelmezik a longlife szerviz fogalmát, pedig elmondják nekik, és a szervizfüzetbe le van írva, hogy a kijelző szerint, de max 2 évente, vagy maximum 30k km-enként esedékes, de mivel használattól függ, ezért előbb fog jelezni a szervizigényt a műszerfalon. A saját tapasztalatom szerint sose érheti el a 30k-t, hogy ne figyelmeztetne( pedig van, hogy még többet is meg tesznek, ahogy egyes beírásnál látni). Vannak olyanok, akiknél nem számít, hogy valami villog a kijelzőn, és nyugodtan használják még x ezer km-en. -
törölt tag
válasz
bitpork #162226 üzenetére
Megvan, de nem ennyi, mert nem csak a leírásról beszéltem, és nem nyomatom, csak átnéztem(nem is 1x, hogy véletlenül se mondjak hülyeséget). A hibás és hiányos kitöltést és a belejavításokat magad is láthatod. A nepper stílusát szóvá se tettem volna, ha minden valósnak látszana, amit mond.
Én már végigjártam azt a neppertelepet, amikor autót kerestem, és ezt másnak is ajánlom, ismeret szerzés céljából. Amúgy meg saját véleményt írtam, ezzel segíteni próbáltam, és te is leírhatod, ha van véleményed róla. Szerinted, akkor ez ajánlott vétel, megbízható eladótól, és garantáltan annyi km-rel? Akkor 1:1, majd az érdeklődő eldönti a többit. -
törölt tag
válasz
máyköl #162191 üzenetére
Szerintem jobb elkerülni a bajt, onnan az átverés 99%.ban garantálva. A szervizkönyv elég zavaros és összevissza hibásan, hiányosan van vezetve("
mindvégig precízen vezetve"). A belejavítgatásokat nem nehéz észrevenni. Több mint 30 sorban próbál rábeszélni a nepper, a felét kiabálva.
Például a 2013-as vezérléscserére hívatkozik, ami éppen 5 éve volt, tehát azonnal esedékes lenne. A 166 ezer km-t se hinném el neki, ami simán lehet akár a duplája is egy 2005-ös németországi autónál. -
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #162145 üzenetére
Nagyjából tudni lehet a válaszát: vegyen japán autót, legfőképpen Honda Jazz-t, esetleg Accord, ha nagyobbat keres, és van is nála véletlenül a neppertelepen.
-
törölt tag
válasz
HeavyToys #161935 üzenetére
Azt mondják, már Németországban is résen kell lenni, nemcsak itt. Autóvásár, jajj neki!
-
-
törölt tag
válasz
rumos XIII #161117 üzenetére
Például Putto(azokból szinte csak 1,2-est lehet találni), és a sima 1,2-es is teljesen jó. Corsa, és a többi is mind jó lehet, amiket néztél, csakis az állapot számít, de az nagyon. A rozsdás példányokat kerüld el. Lehetőség szerint állapotvizsgálat, és hosszabb próbaút is ajánlatos.
-
törölt tag
válasz
bitpork #160945 üzenetére
Igazad van, és még lehetne sorolni a további költségeket. A 20% árrés csak egy álom a vidéki kereskedőknek, ha pedig komolyabb központi akció van, akkor a kereskedő hasznából is elvesznek. Bp teljesen más, ahol az ország 1/5 öde van, és a cégek is erősen ott koncentrálódnak. Ráadásul az importőrnek a saját kereskedéseiben még nagyobb mozgástere van/lehet.
-
törölt tag
Így tekerik vissza a kilométerórát a csaló kereskedők
A b nepper már nem tekertet, mert jó útra tért. -
törölt tag
válasz
Mauzes #160718 üzenetére
Szerintem ez nem járható út. Ha vesz valaki adásvételivel, azt át kell íratni(x napon belül kötelezően), majd ezután tudja ő is szintén adásvételivel eladni.
Papíron külföldi tulajdonú autót nem tudom hogy lehet bizományosival értékesíteni szabályosan, talán sehogy, de ezekről inkább joghoz értőt kérdezz. -
törölt tag
válasz
Mauzes #160680 üzenetére
a kinézett autó magánszemély tulajdonosa rendszeresen hoz be külföldi autókat saját adásvételivel,
Tehát akkor ő egy kereskedő, csak ilyen-olyan okból magánzóként műveli a dolgot. Mint ahogy sokan mások is, akik a hahun privátként hirdetnek.
Az a kérdés, hogy kinek a nevére veszi meg kint az autót? Mert a sajátjára kellene, majd itthon honosítani, ezután pedig adásvételivel értékesítenie. De mivel ő egy kereskedő(nem pedig hülye, aki adózni is akar), ezért elméletileg a külföldi eladóval előre aláíratott adásvételivel fogja neked eladni. A km óra visszatekerés, és egyéb átverések sem kizártak ilyeneknél.
A kereskedés tulaja amikor kérdez, akkor se mond igazat, de ez mind csak magánvélemény. -
törölt tag
válasz
molnarpeter #160310 üzenetére
Vicces vagy(v), mert csak poénból mondjuk ezt így.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #160290 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Winne #160259 üzenetére
Mazdáknál mindig a rozsdásodást említik meg, még a fiatalabbaknál is. Viszont, ha még nem rozsdállik, akkor ha nem szakszerűen cserélték a sárvédő javító ívet, talán majd azon a részen fog 1-2 év múlva. Elég nehezen hihető a megtett km egy ilyen kintről hozott 13 éves autónál. Jó lenne valóban, ha csak ennyit ment.
-
törölt tag
válasz
Integrale #160247 üzenetére
Hahun van 1 db 1,6-os törött 4-es Polo, tehát erre nem alapoznék. De barátnőnek, feleségnek bőven jó egy 1,4-es motor. Azt remélem érted, hogy írtam, hogy szerintem, és nem akarlak téged meggyőzni semmiről, meg vitázni sincs kedvem, ezért ne írj nekem semmilyen kiforgatásról, ha kérhetem.
Xero, szerinted lehet, de közben meg biztonságos utazás volt. Szerintem. -
törölt tag
válasz
Integrale #160245 üzenetére
Attól még igaz, amit írtam, hogy a szabályos használathoz elég. 1.0 MPI Fabiával voltam 5 fővel külföldi úton, többek közt. Máskor meg 1.4/16 Voltos Golf Plus-szal biztonságban, és egyik se kínlódott. Nincs már 1,6-os Polo. Ha egyszer valakinek csak erre fussa, akkor nem vehet 535-ös bimmert, ez azért világos?
Ok, akkor gyalogolj hetente 2x Corktól Derry-ig meg vissza, ha még kint vagy, mint hogy egy Octival mennél.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #160111 üzenetére
Jogos, én se fotóznám le a hirdetésre ilyen hibákkal. Legalább a dísztárcsát átrakta volna addig. De a lyukas szőnyeget elnézve ez inkább egy gondos gazda lehet, pedig azt írja, hogy igényes(2x), tiszta belső.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #160108 üzenetére
Én inkább örülnék, hogy csak ennyi a probléma egy használt autónál,és amint látom, könnyen hozzáférhető is. Tehát nem drága a javítása, viszont emiatt jócskán lealkudnám az árát.
-
törölt tag
válasz
rwin5 #159420 üzenetére
Egy alaposabb takarítás ráférne, az biztos. A kulcs azt jelzi, hogy esedékes lenne valamilyen időszakos, mondjuk éves karbantartás, vagy/és olajcsere. A szervizfüzet és a számlák alapján ez kideríthető. Ugyanígy a vezérmű cserét is meg lehet nézni pontosan, hogy mikor volt, és mikor esedékes a következő.
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #159375 üzenetére
Szerintem az újabbak már mind 1.6 vagy 2.0 HDI motoros. Itt van néhányL2H1, de ilyen célra talán jobb lenne a Jumper, vagy egy Tranzit.
-
törölt tag
válasz
bohoc71 #159308 üzenetére
Ha ilyen fontos a fogyasztás, akkor a kisebb dízel motoros autóknál keresgélnék. Mint pl. Ford 1.4, Toyota 1.4 D, esetleg Megane 1.5D
-
törölt tag
válasz
Yushchenko #159172 üzenetére
Lehetséges. Láttam a listát, elég kevés a rendelhető extra. A kereskedés oldalán is ezt írják, akkor az is elírás lehet, de egy telefont megérhet, mivel itt egy másik példány szintén Vácról, és ennek a hátulján látszanak a szenzorok, de a leírásban semmit nem írnak.
-
törölt tag
válasz
Yushchenko #159164 üzenetére
Ebben van például tolatóradar, ha ugyan nem elírás.
-
törölt tag
válasz
Yushchenko #159152 üzenetére
Pár %-ot mindenütt lehet alkudni általában, hacsak már nem valami nagyon-nagyon akciós modell. Ilyenkor már csak valami kisebb extrát, például a tolatóradart lehetne még belealkudni, vagy az üzembe helyezési költségekből is engedhetnek. De sokkal jobb lenne egy gyári tolatóradaros verziót keresni, és abból alkudni. A gyári extrákból könnyebben engednek, és szerintem minőségibb megoldás az utólagosan belebarkácsolt verziónál.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #159020 üzenetére
Ezen kívül csak a Suzuki rémlik, de az nem is önkéntes volt, hanem ellopták tőle.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #159009 üzenetére
Miért ne számítana Kornél? Talán ő volt az úttörő, és nem a véletlenek miatt szabadult meg tőle.
Tsebacsinál már érett az autócsere, régebb óta megvolt neki, feljebb akart lépni
Azért voltak ott más dolgok is a háttérben, mint a magas fogyasztás, ésatöbbi. -
törölt tag
válasz
molnarpeter #159001 üzenetére
Azért jobb óvatosnak lenni, mint itt is írják, főleg a kedvező árú, idősebb példányokkal.
-
törölt tag
válasz
#47205632 #158857 üzenetére
Ezeket is érdemes lehet megnézni, az első hasonló kivitel, mint amit néztél: Megane_1_6_16V kombi, vagy Megane_1_4_16V, vagy egy kombi [Xsara_1_6_16V. remélhetőleg jó állapotúak, persze hibátlan autó nem nagyon van ezen a szinten. Meg nem árt gondolni a kötelezően cserélendő vezérlésre és az egyéb ajánlott karbantartásokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest