- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoo8800
veterán
Durva
Fele ennyiért lehet szinte újat kapni, már ha valaki ilyet akarna venni... -
zoo8800
veterán
válasz
Szplöttyy #9523 üzenetére
A kocsival semmi baj nincs. Ez csak egy idézet az Üvegtigrisből.
Az első kép hátterén nagyon szépen látszik, hogy merre vagy. + ott a GPS pozíció is. Ezek hitelesített mérők.
Hibák persze, hogy előfordulnak. Pár éve egy Talentót fotóztak le az M1-en 190-nel, és az nem lézeres, hanem a fixen telepített radaros mérő volt. -
zoo8800
veterán
A blokkoló se mindig segít
-
-
zoo8800
veterán
Mert az olajkarter nem benzintank, aminek tele kell lennie
Komolyra fordítva a szót, nem tudom. A két vonás közt elvileg nem lehet baj a kenéssel. Az se baj, ha maxig van, nekem valamiért szimpatikusabb, ha nincs "csurig".
Neked nem jobb oldalt van a pumpa? Balra kanyarodás közben a moci jobb oldalába folyik az olaj. -
zoo8800
veterán
A képen úgy látszik, mintha xenonos lenne, a leírásból viszont hiányzik. Remélem csak a leírás hiányos. A Cosmo felszereltség szinte fullos Opel berkeken belül.
Az 1.4 turbósok sokkal dinamikusabbak, kb. azonos fogyasztással. Ez sajnos szívó 1.6.
Fura nekem, hogy külföldről hozták be, és az is, hogy alig van benne km. -
zoo8800
veterán
Egy kis zene füleimnek
-
zoo8800
veterán
válasz
Tökmindegy #6813 üzenetére
Olyan aránytalan az egész, hogy szinte ocsmány.
-
zoo8800
veterán
válasz
Dare2Live #6707 üzenetére
Hallottam pár TSI horrorsztorit, mind kettős feltöltésű régebbi darab volt, azok jóval ritkábbak pl. a 122 lovas 1.4-nél. Zindex fórumon egyik embernek méltányosságból 320e volt a vezérléscsere
T-Jet ebből a szempontból fényévekkel "jobb", szíjas, amire 30e egy vezérlésszett vizipumpával együtt. Erre jön a munkadíj persze.
T-Jet és TSI közt a legnagyobb különbség, hogy a TSI modernebb, direkt befecsi és változó vezérlés is van bennük. A T-Jet egy sima 16v motor, abire tettek egy turbót. Emiatt van némi turbólyuk, olyanokat olvasni a TSI-ről, hogy szinte semmi turbólyuk nincs 1500 felett. A másiknál 2000-2500 közt tűnik el a turbólyuk. Nem vezettem még TSI-t.
A spritmonitor szerint a TSI kevesebbet is fogyaszt.
LPG szempontból: A T-Jetből létezik gyárilag gázzal szerelt is.
És amit hobizoli is mondott: szívó 1.4-hez képest kurvajól megy a T-Jet. Anyám E12 97 lovas Corollája az összehasonlítási alap, az egy lomba tetü a Bravohoz képest.Jut eszembe: a Corolla is láncos, 110e van benne, és még bírja a lánc.
-
zoo8800
veterán
Jóféle CR dízli szopás. [link]
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #6512 üzenetére
vótmá
-
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #6278 üzenetére
Egy 50 km-es tesztkörön sikerült ezt megállapítaniuk. Én nem tekintem hitelesnek.
-
zoo8800
veterán
A műszaki vizsga 2 évre letudva. A Mozaik utcában csináltattam, 16.290 Ft-ért (ez a hatósági díj, egyéb ktg nem volt).
A kocsit szerintem nem igazán nézték át, se a sötétítés, se az elakadásjelző, se az elsősegélycsomag nem izgatta őket. -
zoo8800
veterán
"A FEKETE FÉNYEZÉSÉN LÁTSZIK NEM ELŐSZÖR KÜZD MEG A TÖBBI AUTÓVAL, DE MINDIG Ő NYERT"[link]
bazmeg, mekkora duma
-
zoo8800
veterán
válasz
Bigemperor #5849 üzenetére
Ez így van. Én csak azt cáfolom, hogy nem lehet hozzá utángyártottat kapni.
-
zoo8800
veterán
válasz
Bigemperor #5843 üzenetére
Még válogathatsz is a kedvenc márkáid közt, annyi utángyártott cucc van a 80-ashoz.
-
zoo8800
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5764 üzenetére
Ez igaz. Csak a francia és olasz vasak esetében gyakoribbak az ilyen szopások.
-
zoo8800
veterán
pici off, jóféle teszt.
-
zoo8800
veterán
Ez szép darab...
-
zoo8800
veterán
válasz
Napfénysüti #4482 üzenetére
B+
Az még semmi, hogy ronda, de még igénytelen gány is.
A Skoda váltógombért külön elismerés jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest