- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Akkor jól gondoltam, hogy I6-os kell nekem. Amúgy, szerinted mindenki aki beír ide a topicba, az pont autóvásárlás előtt áll? A tíz év meg a legtávolabbi időpont, ha nagyon akarom, lesz az két-három év is, csak akkor nyílván vehetnék mást is belőle. Végül is, ingatlanom már van, akár el is adhatnám, úgy sem kell és akkor meg is van a Hornet ára, szvsz.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blt.62
őstag
Hallottatok arról,hogy a rendőrnek igazoltatáskor nem elég a kötelező biztosítás csekkje,hanem szerződés is kell neki? Ha még zöld kártya is van nálam a csekk mellé,akkor az már elég lehet?
MegtorloXp
-
DeFranco
nagyúr
válasz blt.62 #46805 üzenetére
Nekem a biztosítónál azt mondták, hogy semmi nem kell, mert meg tudja nézni a rendszerből, hogy biztosítva vagy-e aktuálisan. (Azt nem, hogy hol, csak hogy biztosítva vagy-e). Én azért magamnál tartom az igazolást.
@Mister_X: eltévedtél, ez nem a nedves álmok autóskártyákról topic. Semmi baj nincs azzal, hogy kérdezel egyet-kettőt, de azért ide többségében olyanok járnak, akik reálisan venni akarnak valamilyen autót a közeli jövőben. Te ettől még alsó hangon öt évre vagy, csak bejött a Mafia II és most kell egy verda onnan. A Bburago termékeit javaslom első körben, aztán majd amikor oda kerülsz, akkor rájössz, hogy nemhogy ötmilliód de egy sincs, és abból nem hogy oltimert nem veszel, de még családi kompaktot is alig. De az még messze van, addig legyél egy kicsit felhőtlenül boldog és ne rugdosd a kijózanítózsákot. Nem akarod te hogy kiszakadjon...
-
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
8th
addikt
válasz Mister_X #46789 üzenetére
"Ami ezekben a benzintemetőkben tetszik, az a hangjuk. Amikor felbőg a motorjuk és kilőnek, mint a rakéta..."
Teljesen egyedi megjelenés: pipa
hangélmény: pipa
kilő mint a rakéta: pipaA demokrácia a csőcselék uralma
-
!Overdose!
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz !Overdose! #46813 üzenetére
Xenonos auto vasarlasa szerintem 1 ev purgatoriumot jelent pluszban. Legalabbis oszinten remelem.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #46813 üzenetére
szerintem hagyja a xenont, jobban jár azzal amiben nincsen. ráadásul ezeknek nagyon jól világít a fészórójuk. és executive-ot nem fog találni a keresett összegért modellfrissítettből. a piros amúgy ha jól raktam össze, eggyel alacsonyabb felszereltségi szintű mint a fehér (utóbbiban van keréknyomásmérés, ülésfűtés, fényszóró asszisztens), de amire neki szüksége van, az a pirosban is benne van (tempomat, aux, mp3 cd usb, esőszenzor, hűthető kesztyűtartó).
minden másban azonos a két típus. nekem 900e ft-ot nem érne meg a felár, hiába metálfehér 400e ft extrával.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Integra #46810 üzenetére
Vajon ebben a fehérben asport futómű mit takar? Úgy értve, hogy mennyire rázná ki a vesekövem a pesti utakon?
7végén fent voltunk a Mátrában egy 160 lovas (CDTi) Insigniával, sport módban azon a szétfagyott kátyús aszfalton kirázta a lelkünket is haverral, tette is vissza tour módba gyorsan.
Arról nem is beszélve hogy 18"-as felnije van a srácnak, panaszkodot is, hogy a nyomvájúk úgy vitték jobbra-balra hogy erősen kellett markolnia a kormányt.3 nagyon max 3,5. Igen az a piros azóta is ott matat a szívem körül...
mod:
Jah, xenon nem szempont. Kolléga xenonos Accordjaba beletolattak a parkolóban és oda lett a teljes JE fényszoró. Szerinted...?!
Bár a fékasszisztens az hiányozna.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Integra
titán
nem tudom, jó kérdés. szerintem alapvetően csak névhasználat és nincsen mögötte 10-20mm-es ültetés.
facelift rövid tc cikk
népítélet olvasnivaló, szűrj rá évjáratra és ott a sok facelift írás...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mister_X
nagyúr
válasz DeFranco #46807 üzenetére
Mondom: ha nagyon akarnám, akkor akár egy év múlva is meg lehetne. Most is dolgozok, nyár végéig felújítom az ingatlanom, eladom és venném a Hornetet - a hogyan volt a kérdés, gondoltam csak szabad rákérdeznem, hogy mibe fájna eljuttatni idáig egy autót. Vagy, ha rossz topic, akkor elnézést... Egyébként sosem autós kártyáztam, nem játszottam egyik Mafiával sem. Talán a GTA: Vice Cityben volt a Hermes egy Hornet szerűség, de egy jó ideje már kinéztem magamnak a verdát, most jutottam el arra a szintre, hogy el kellene kezdenem megtudni, hogy mibe kerülne ez nekem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
aero.
veterán
válasz Mister_X #46824 üzenetére
Az oké, hogy eladod az ingatlant, nem tudom mennyit ér, de legyen belőle 6-7 milliód. Behozod és megcsinálsz mindent, legalább 4,5-5 el is ment belőle. Ezeket csak amcsi autókra specializálódott műhelyekbe hordhatod, súgok egyet, nincs minden sarkon. Az alkatrészek jóformán csak amerikából horror áron, esetleg utángyártottan Nyugatról. De tegyük fel nem fogsz ki egy hulla példányt, 6 millióból cakk-pakk van egy működő autód. De van-e állásod, amivel legalább 300 ezer forintot termelsz nettóban?
Lehet példát venni Winklerről, ott a Mercury-ja, több milliót locsolt már rá - az egyik tctv részben ahol tesztelték el is mondja kezében egy papírral, hogy mi mennyibe kerül - eladni meg alig tudja (ha jól tudom eladná, legalábbis pár hónapja még úgy hallottam). Pedig ő nem 200 ezret keres.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
saccra 10essel öregebb vagyok, nyögöm a lakás árát és reálisan 1.5 év múlva esélyes, hogy vegyek egy 200-300ezer körüli colt-ot, carisma-t, vagy f astra-t ...ez a 3 van kiszemelve, így ebben a sorrendben... (pedig van diploma és város viszonylatában nem is keresek rosszul... csak hát +1 költséget nem akarok egyelőre a hitelekre, hanem azokat lejjebb nyomom és bő 1.5év múlva jár le a személyi kölcsön, ami havi 40ezres kiadás)
egyébként rohadtul tetszenek nekem is a régi mustangok, dodge charger-ek, camaro-k, chevelle-ek, corvette-ek, 911-es porsche-k és hasonlók de álmodni se merek ilyenről... annak örülök majd, ha életembe beülhetek 1-1 ilyenbe és készül erről egy kép
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bdanyy
addikt
Hat én ilyen max akkor mernék venni, ha kocsira költhető netto 300 lenne havonta Annak hogy álljon, ha valami gáz van vele, nincs sok értelme.
Mondjuk én szar példa vagyok mert nem szánom rá magam semmire, mert ami tetszik az total felesleges lenne, annyira meg nem vagyok autóraszorulva, hogy olyat vegyek ami nem jön be maximálisan (bár kisebb igényeim vannak )
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-v-
addikt
Néha el tudom azért képzelni, hogy korlátlan della van, és mindenféle autó áll a garázsomban
És nem is ilyen rolls meg hasonlókra gondolok, csomó régi meg kuriózum verda, nem is feltétlen marha drágák vagy luxus autók. -
mephi666
nagyúr
haha, én tuti vennék egy nagy mezőt meg egy tucat kisfityót... elég lenne ha elindulnának: átalakítanánk kicsit őket, aztán pár rekesz sört bepusztítanánk ismerősökkel, majd úgy dodzsemeznénk
-
TaaT
nagyúr
Dubai police cars [link]
Give them hell Ukraine!
-
Mister_X
nagyúr
válasz DeFranco #46825 üzenetére
Már teszkó. Elvileg nyáron mehetek a Richterbe vagy Tevába, ott nyáron nem 60-80k-t vinnék haza. Mondhatnám azt, hogy unalmamban dolgozok, de ez azért nem annyira igaz. 2-300k lenne a "felújítás", utána 6-7M lehetne belőle. Nekem nem kell, mert nem olyan helyen van.
@aero.: nem, nincs nettó 300k keresetem és lehet egy ideig nem is lesz. Nyílván tisztában vagyok vele, hogy nem vihetem majd akárhova és nem két forint a rendbetétele, ha meghibásodik. Egyik barátom most végzet valami autószerelős szakközépben és hobbija, hogy szó szerint a semmiből épít motorokat és most is egy kocsit újít fel. Azt mondta, hogy szívesen segít, majd megkérdezem, hogy mit szólna egy amerikai kocsihoz, olyannal még nem volt dolga.
@m3tr0: jó, gratulálok, neked megvolt mai loladag, aludj jobban éjszaka. Én simán eladnám a lakást, mert nekem nem kell, mert lenne hol laknom (a mi családunknak négy ingatlanja van) és én oda sosem költöznék. Tehát felesleges. Ha ez téged LOL-ozásra serkent, akkor egészségedre.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mister_X #46837 üzenetére
Komolyan ne gyerekeskedj már... lószerszámot fogod te eladni az ingatlant aztán rálocsolni a pénzt egy nagy adag vasra, ez még viccnek is rossz, maradjunk abban, hogy már az ötlet első prezentálásánál is megkergetne apu-anyu a konyhaasztal körül (nagyon helyesen).
Semmi gond, lehet erről filózni meg beszélgetni, hogy ne lehetne (és ha nem lehetne sem én mondanám meg mit lehet meg mit nem) de akkor nyiss azzal, hogy te vagy X éves diákmelós fiatalkorú, aki elgondolkodott azon, hogy egyszer egy messzi messzi galaxisban... és akkor is meg fogod kapni, hogy nem kéne, csak nem néznek hülyének, csak tapasztalatlannak.
Meg neked sem kell akkor így felszívni magad és adni a habisztit, hogy anyámaddelaházat hornetetveszünk, majdajózsimegszereli. Így csak nevetség tárgyává teszed magad. És ezt a segítő szándék mondatja most velem, hidd el. Itt most nyelni kell egyet, mondani egy sorryt és elölről kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Oda el is kélnek ezek az autók... bár ott még ezeket is állva hagyják a Paganik, meg a Bugattik
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Integra
titán
egy honda szerelő nem szokott ártani, felemelni, alánézni, alváz, futómű bekötési pontok, szilentek, olaj, kerékcsapágyak etc.. de a többit meglehet állapítani szemre és tapintásra is alapvetően.
vagy megkérni a tulajt hogy szerelőhöz menjen oda időpontra, talán ez még jobb. van honda szerelő cimborám műhellyel, aki az autóim szervizeli, vele talán meglehet egy ilyen ellenőrzést beszélni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mister_X
nagyúr
válasz DeFranco #46840 üzenetére
Lehet itt is filózni meg minden? Látom. Le lettem szólva már az elején, aztán most itt tartunk. Ám legyen.
*sóhajt*
Én csak egy diákmunkás vagyok, aki iskola mellett havi 30-40.000Ft nettó keresettel rendelkezik, de nyáron majd mehet iskolán keresztül egy nagyobb céghez nyáron dolgozni. Van egy ingatlanom is, amire nekem nincs szükségem és el tudnám adni és minden álmom egy Hudson Hornet Coupe, ami akár a garázsban is állhat és csak néha vinném "megsétáltatni". Szakmát végzett ismerősöm is van, aki be tudna segíteni, ha baj van. Akár ősszel is megvehetném, de ha csak simán gyűjtögetek, nem adok el semmit, akkor nagy valószínűséggel öt év múlva lehetne meg a rá szánt összeg.
Amúgy mondhatnám, hogy leszarom mit gondolnak, mert én gányoltam ki a lakást, én festettem ki eddig, amit lehetett, én vettem mindent bele, ami a felújításhoz kellene (festék, járólap, csempe, zuhanytálca, WC csésze, stb). Most még félkomfortos, arra várok fél éve, hogy a nagybátyám fél év óta végre ráérjen (mindig közbe jön valami), mert ő vízvezeték szerelő. Anyám már korábban mondta, hogy a nevemre iratja, de egyelőre minek.
Ennyi akkor a rizsa. Most így elgondolkoztam hogy hogyan lehetne az ilyeneket javítani, ha van alkatrész (tegyük fel, hogy a kocsi mellé vettem)? Elvileg nincs komoly elektronikája vagy az lenne a legkisebb keresztmetszet?
-
aero.
veterán
válasz Mister_X #46845 üzenetére
Továbbra is szeretném, ha lehetne egy Horneted, de bármennyire is adod el a házad, 300 alatt nem fogod tudni fent tartani, mert ha valami beszarik benne hónapokat kell várnod, úgy meg csak dísz lenne.
Örülök, hogy van friss szakmás autószerelő haverod, biztos meg tud szerelni egy F astrát, vagy egy Suzukit, de lehet nem ilyen amcsi vasakkal kéne kezdenie. Nem akarlak leszólni, vagyis szerintem senki, csak próbáld meg reálisan látni a jövődet.
-
törölt tag
válasz Mister_X #46786 üzenetére
van akksi.
87, 89 es 91-es benya van amerikaban (kicsit maskepp szamolva az oktanszamot mint itthon) szoval tuti elmegy. talan kell bele olompotlo adalek, de csak saccolok.mod: 51-54ig csak sorhatos volt. utana jott a venyoc is. wikipedia
de metro mar megaszonta[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz Mister_X #46837 üzenetére
aham. igazán nem akartam beleszólni az elképzeléseidbe, meg ebbe a kialakult vitába, de az az elképzelés üt, hogy behozod a hornetet 5 millióért, majd oda hordozgatod a szomszéd józsihoz, aki egy "valami autószerelős szakközép"-et végzett frissen. az amcsi verda szerelés egy művészet, mindenki azt hiszi faék autók, azt nagyon nem.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
m3tr0
őstag
válasz Typhoon47 #46849 üzenetére
Szerintem meg ez az egész k*rva vicces..Főleg ha abból indulunk ki,hogy fiatalember nem találta meg neten,hogy milyen motorokkal szerelték vágyai tárgyát!
Vicc az egész. Verdákban látta és neki az tetszik...hát beszarok..és majd ő hoz be olyat..és a haver fogja szerelni aki lehet még a köbhüvelyk szót sem hallotta...
Szerintem szálljunk le a témáról..kár pazarolni erre több szót és időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest