Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Qru #197747 üzenetére

    Ceed(vagy i30, egynek számolom)/Megane/308. Megkerülhetetlenek sztem a kombik közül.

    RAv4nél nem csak a törésteszt aggasztó, hanem pl a kikerülési manővereket ahogy abszolválja. Baszki, ha a Kugával félek, milyen lehet a RAV4? Bár lehet hogy puhább, és nem akar annyira lepattogni, passz.

    bitpork: Ha valakinek terepjárás, vagy vontatás kell, az más tészta, nincs kérdés.
    De a juzerek döntő többségének nem kell terepképesség, és konkrétan a kompakt/kompakt suv párosoknál (de akár fentebb is) a malomkövek sokkal rosszabbak rossz úton.
    Kemények a rugók; ráz, remeg az autó (mint a Desiro a nem szintben lévő síntoldatokon), és pici úthibákon is el akar pattogni, némi billegéssel kombinálva.
    Megszoktam egy tempót Balaton felé, Picassoimmal, C8-al, C3-al, Meganneal, Jumperrel, Octaviával, 208-al, és még tököm tudja mivel jártam arra (sokszor szügyig pakolva, és még a tetőn is boxot cipelve).
    Majd megyek ugyanarra a Kugával, és az előzőek sebességéhez képest a 75-80%ával biztonságos, mert a fenti jelenséget produkálja. Nem egy autóval, másik is ezt tapasztalták. Én meg viszem az utasokat ahogy szoktam, és összeszorított záróizmokkal várom hogy stabilizálódjon az autó, pedig tök normálisan mentem be a kanyarokba.
    Akárhonnan nézem, ez nem rossz út kompatibilis szerintem. Igaz, majdnem mindenki Offroadozott (árokbagurulás ;] )is vele UltraBalatonon, mert nyomógombbal leállítod a motort, kinyitod az ajtót - nézel a tükörbe nyithatod-e már - majd az autó lassan gurul... Középen felvillant egy kis üzenet, hogy az elektromos kézifék nem húz be magától, tedd meg te(why?) de csak ennyi, diszkréten. Bármelyik gombos ekézifékes autót vezettem, mind megtette, vagy volt rá opció hogy megtegye, és úgy látom mások is ezt gondolták róla.

    Amúgy nekem nincs meg melyik autóneved milyen autót takar, legalább egy spritmonitor kéne az aláírásba :D

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák