Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
válasz
tboy93 #141971 üzenetére
Ez az ajtó csukódás érdekes kérdés. A Suzuki Vitara fórumban volt erről szó és állítólag az újabban gyártott modelleknél az ajtó tömítéssel csináltak valamit és így már könnyebben csukódnak az ajtók. A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor az új S-Cross-t próbáltam ki. Ugyan úgy szarul csukódnak az ajtajai. Ültem már pár autóba, de olyan még nem volt, hogy harmadszorra sikerült csak becsukni egy ajtót.
Ami viszont meglepett, hogy az 1.0 turbó motor fényévekkel kulturáltabbnak tűnt az S-Crossban, mint az 1.6 Vitara. 130 km/h-nál konkrétan tök csendben lehet vele utazni, amire a Vitara alkalmatlan. Olyannyira csendesebbnek tűnt, hogy utána megkértem a kereskedőt, hogy menjünk megint a Vitarával is egy kört. Nem értem azóta se. Az 1.4 turbós S-Cross GL+ felszereltséggel névre írva minden költséggel 4,8 misi, annyi hogy itt van még ráadásul pár plussz a felszereltségben: esőszenzor, kulcsnélküli indítás meg pár ilyesmi. Aki le tudja nyelni a kocsi kinézetét sokkal boldogabb lesz az új S-Crossal. Az 1,4-es motor pedig már tényleg ég és föld. Ha a kinézetét le tudnám nyelni én vennék egy S-Crosst, de sajnos nekem nem megy. Helyette inkább jön egy 10 éves 325i 40% pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest