Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
SzlobiG #135658 üzenetére
Két autó volt, amit ha gyerekkoromban megláttam, leesett az állam. Az egyik a W124, a másik az 520i. Természetesen tisztában vagyok vele hogy nem egy Swiftről beszélünk, lapátolni kell bele a pénzt ha úgy adódik.
W124-est nem vetettem el még teljesen, csak gondoltam kipuhatolom, hogy BMW fronton mik a lehetőségek.
Viszont tudom, hogy nem kisgyerek vagyok már, éppen ezért kinéztem a Mondeot is, hátha alapon. Abból az MK3 megdobogtatta a szívemet, viszont ha millióból nem úszom meg, akkor egy jól felszerelt MK2be is szívesen beletenném a seggemet.
Opel Fronterat nézegettem még, de az inkább 1M plussz zsebbe maradjon 500, az most picit sok.
A Passatoktól sem zárkózom el, de azokat nem nézegettem még.
Jó lenne ha segítenétek, mert ha ebben az állapotomban bemegyek egy autókereskedésbe, akkor képes vagyok elhozni az első autót ami megtetszik, eléggé tudatlan vagyok.
Ja és még egy kérdés: Xsara Picasso? Szép nagy disznó az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest