- iPhone topik
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Legfőbb játék amivel játszom: Counter-strike 2 , kompetitív szinten.
Egyszerűen nem értem, hogy haveromnak, hogy van akár 30-50%-kal is esetenként ( nem mindig) több fps-e az alábbi platformmal.
Jelenlegi konfigom : 5800x3d , AMD 6700 XT 12 gb , 16 GB ddr4 3200mhz ram.
Haver konfigja: AM5 7600 , 4060 ti 8 gb , 32 gb ddr5 6000 mhz
Neki fogalma nincs a gépről , konfigurálni és optimalizálni sem tudja. Nekem e téren van tapasztalatom, úgy tűnik mindent optimálisra állítoittam, úgy a játékon belül, mind a windowsban , illetve a biosba is belenyúltam, mégis neki ugyanott akár 500-600 FPS is befigyel , ahol nekem 350-400-at sikerül csak elérnem. Nem beszélve arról, hogy neki a játékon belüli beállításai magasabbak , mint nekem. )azt márr el sem akarom hinni, hogy gyakorló pályán botok nélkül akár 900ig is felugrik az FPS-e...életemben nem láttam ilyen magas fps számot CS2-ben)
-Az én információim szerint bár AM4-es az x3d-m, de egyáltalán nem vagyok hátrányba a 7600-hoz képest.
-A 4060 ti sem erősebb, mint a 6700 XT , mégis magasabb számokat ér el.
-Egyedül a ram-nál látom az igazán jelentős különbséget.Vagy tényleg ennyivel jobban fut ez a játék az Nvidia kártyáin?
Ha nem muszáj nem váltanék még platfromot, videókártya erősítésen gondolkodtam. Várom az új szériát, hogyan hat a piacra, főleg a használtra. 3080/3080ti vagy a 4070 super széria. Bár nevetséges amilyen áron pl. 4070/ 4070 super-et árulnak itt az aprón, gyakorlatilag új árában
Ugyanakkor ez a játék cpu heavy , szóval azon is törtem a fejem, hogy elképzelhető , hogy a platformáváltás lenne az igazi megoldás? Nem $zíve$en.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer számítógép! I5 12400F / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 512Gb SSD
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 480GB SSD , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest