Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz smudgeee #120157 üzenetére

    A maradék hozzávalókhoz kívánok csak hozzászólni:
    gyári intel hűtő helyett a tartós terhelés miatt és főleg ekkora keretnél kell egy nagyobb toronyhűtő és egy olyan jól szellőző ház amibe belefér. Az SSD és a wincsik már magától értetődőek. Visszaolvasva és találsz millió ajánlást. A VGA már necces, mert a választásnál a hozzáértő(!) csak akkor tud segíteni, ha tudja, hogy milyen programokkal fogsz dolgozni és azokhoz melyik VGA (Nvida/AMD) az ajánlott. Régen az Nvidia mindent vitt ezen a téren, de mára a helyzet már nem ilyen egyszerű. A VGA-s topik nagy része gamerekből áll, nekik a videóvágás kimerül a youtube-ra való játékmenetek darabolásából. :U
    Illetve mi kis szünetmentest is szoktunk elé kötni, mert ha határidőre kell a munka és van 1 perces áramszünet, akkor nemcsak több órás renderelés kezdhetsz újra, de ha peched van, akkor sérülhet a program vagy a projektfájl is... Akkor meg aztán tényleg lőttek a határidőnek. A munkagép túlfesz védelméről nem is beszélve.

    szerk:
    Z-s alaplap általában K-végződésű procikhoz, azaz tuninghoz ajánlott. Egyébként felesleges, mert nem használod ki a szolgáltatásait és olyanért fizetsz amire nincs szükséged.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák