- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maory
friss újonc
Köszi az infókat, egyenlőre nem tudom még melyik lesz, nekem mind 1 mi van ráírva, csak ezekre működjön a lehető legegyszerűbben.
mebox most visszakerült, így most akkor 3 között megy a pingpong -
Maory
friss újonc
válasz
#88470784 #4511 üzenetére
Mondjuk a mecool az google tanusítványos mint a xiaomi szóval valószínű hasonlóan stabil, hogy mennyire optimalizált az már más kérdés.
Monjuk szerencsére nekem mind 1 hogy upc,digi vagy Telekom aplikáció mindegyiket tudom használni. Az összeshez egér kell ha telepítem? -
Maory
friss újonc
válasz
#88470784 #4509 üzenetére
Köszi. Igen olvastam, hogy a netflix nem fog menni, talán nem is olyan nagy gond, hboval elvagyok, azon is van kids.Horizon go az ami fontos lenne. Hivatalosan ez egyiken sem megy, pendrivról telepíthető ezekre?
Xiaomi volt az első gondolatom sok cuccom van tőlük, de egy kicsit gyengének tűnik nekem,főleg, hogy annyiért egy erősebb gépet kapok, és elég jókat lehet olvasni erről a 2 gépről is. Mivel lenne jobb a mi box S mint az említett kettő box? (tényleg nem értek hozzá, adatok alapján próbálom megítélni)
Amit szeretnék az az, hogy a rendszer lehető legegyszerűbb legyen, hogy a gyerekek is adott esetben tudják kezelni, ha jól olvastam az Android TV jobb mint a sima android ebből a szempontbó!?
@ Ciccuka: Igen, ezt tudom, de amire használnám arra mindkettő bőven jó lenne! Próbálok olyat venni, ami ha kap egy frissítést pl egy új rendszert, akkor az se okozzon gondot neki!
-
Maory
friss újonc
Sziasztok
A kettő gép közül melyiket ajánljátok?
Horizon go és HBo gora lenne használva. Telepíthető ezekre? Valakinek valami infó róluk? -
Maory
friss újonc
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék, egy picit elakadtam. Kinéztem a beelink gtmini-A boxot, olvastam is teszteket, hogy minden szép és jó, megy rajta a hbo go meg a horizon go! Na most itt a fórumban írtatok(akinek van) hogy nem megy mindenkinek a horizon.
Tudnátok abban segíteni, hogy most alapból működik rajta aplikacion keresztül mokolas nélkül vagy nem? Ha valamit be kell állítani az mi lenne?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- Igényes Fehér Gamer PC - Ryzen 5 3600/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest