- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X6 Pro - ötös alá
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupijani
tag
Ha a box képes a hdmi cec-re, akkor a megfelelő (szintén cec képes) tv távirányítójával tudod kezelni, de adnak hozzá (hiszen tv box mind), illetve vásárolni lehet olyan távirányítót, ami légegérként is funkcionál.
Sajnos az AndroidTv operációs rendszer annyival "butább" az alap Androidnál, hogy ez a funkció nekem nem érte meg (hang alapú keresés, vezérlés).
Arra garanciát én nem tudok vállalni, hogy azon az egy készüléken, amit majd választasz, illetve amit én linkeltem futni fog a digionline appja, mert nem tudom. De az AndroidTv-s eszközökön biztosan nem
(A digionline használatához kell lennie digi internet előfizetésnek is, sima műholdas előfizuval nem fog menni) -
tupijani
tag
Szia! Szerintem ne AndroidTv rendszerűt keress, hanem normál Android Os (7,8 verziójú) boxot. Nekem van egy Xiaomi Mi box 3, ami AndroidTv rendszerű, lehet csak ennek a nyűgje, mert bár a Telenor MyTv fut rajta, sok anomália van vele. A hangalapú keresés nem biztos, hogy megér ennyi gondot, főleg mert normális böngésző sincs a rendszerre (mókolva van, de nem éri meg szerintem). Nincs natív Upc (horizongo) támogatás, Digi (digionline), HboGo. Az elsőt kivéve lehet castolni a készülékre mobilról akár, de az már nem ugyanaz. Tudni kell, hogy az AndroidTv rendszert távirányítós vezérlésre találták ki, alig jelent pozitívumot egy egér (a billentyűzet azért jól jön néha
). Ez persze a magánvéleményem.
Közben ránéztem, és ez az amit én linkeltem. Lehet azonban ez jobb választás, vagy egy hasonló (Usb3, 1000Mbit lan, AC WiFi, Bt4.1, MicroSd kártyaolvasó) -
tupijani
tag
Ezen az eszközön én is gondolkodtam, DE:
- hasonló tudású HD box kb 12.000 Ft
- hasonló tudású Androidos box 22.000 FtEz nekem nem 39.000 Ft, csak 34.000. És amíg rögzítek, tudok mást csinálni.
Ellenérv a két eszköz, de mindkettő olyan kicsi, hogy nekem nem számít(ana).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest