- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Android telora van valmilyen VPN becsapo app, ha megsem fog menni spanyolban es olaszban.
Na es persze most szembesultem vele, hogy nemlehet castolni, csakugy mint a TV GOt, brrrr.Joreggelt,
Ezt most TV Boxra èrted, hogy az Eun belulegy?
Mert nekem minden musorlejatszanal hibauzenetet dob, hogy jelenleg nem tudja megjeleniteni a keet tartalmat.
Tegnap veltettem telefonra, gond nelkul megy.
De a felh.feltetelekben azt irja, hogy csak Magyar teruletrol megy, a tobbi nemtamogatott.Most akkor hogyvan?
-
boatkiller
tag
Ez jó hír. Korábban azért került ki az openelec-es média pc, mert a legkisebb családtag előszeretettel kapcsolgatta ki- be. Pluszba még rángatta is muszáj volt elrakni mielőtt idő előtt elhalálozott volna.😀
Webos-re meg sajnos nem fejleszt a kodi. Emby az van ugyan rá de nem az igazi. Legalább is nekem nem az.
Ezekre az x-es boxokra van spéci kodi,vagy csak simán playstore-ból telepítendő? -
kenand
veterán
Én valami hasonlót vettem, annak világítása is van
Kodi alatt youtube videó keresésnél célszerűbb, mint a táv#2607) Alc
Ha nagyon melegszik lehet moddolni a hűtését nagyobb bordával, valaki csak nagyobb lábakat tett rá, és nagyobb szellőzőlyukakat fúrt
-
boatkiller
tag
Köszönöm szépen a részletes választ. Próbaképpen valószínűleg beszerzek egy használt brix-et mellé meg egy x92-őt. Mostanában nincs időm mokkolni
Ezért nem foglalkozok pl. : az orange pi plus2-vel.
Felrakom a tv hátuljára, akkor a gyerkőctől is biztonságban lesz.
A pc kiváltása az nem célom vele.😀 -
-
-
blakey
titán
Ha olyan eszközt keresel ami Android alatt is jó mint médialejátszó akkor "áldozni" kell érte vagy elfogadod úgy ahogy van és olyan eszközt választasz amire mehet a CoreELEC és akkor dual rendszerrel használhatod. Előbbi esetben Minix Neo U9-H, Zidoo X9S, Zidoo Z9S, Ziddo X10, Himedia Q5/Q10 Pro, Dune HD Pro 4K, utóbbi esetében meg jó választás pl. az X92 és akkor SD-re mehet a CoreELEC, Androidot meg YT és társaira használnád.
-
kenand
veterán
Ha van rá pénzed a Minix neves gyártó aki támogatja is a terméket, a másik kettő mögött nincs brand gyártó
(#2563) Shummo
Lehet jó az Alphawise, de lutri, kis kínaiak hamisak.
Amíg nivcs tapasztalat nem tudni. lehet vele szerencséd és peched.Nézzük pl. a Magicsee N5-öt, paraméterek alapján nagyon megérte "volna"
Látszólag minden oké, még honlapja is van angol nyelven...Paraméterek (hirdetve):
Dual WiFI
905X SOC
BT
2GB RAM, 16GB NANDValóság:_
Honlap semmit sem ér
905X nem igaz, hamis valószínűleg 905w, ami 905x-nek mutatja magát (így custom Android rendszer is nehezebb rá)
Még szerencse hogy CoreElec lemegy rajta, disable dinterlace kapcsolóval a problémás videókat is visziSzóval a parméterek csak egy dolog, a tapasztalat többet ér Kínai cuccoknál...
-
Necronom
senior tag
HDD-rol minden box tud filmet lejatszani
meg böngészön keresztül tv adásokat megjeleníteni
Erre semmilyen box sem alkalmas normalisan - bongeszgetni meg rendben van, de bongeszoben videot nezni Androidon nem jellemzo - ez ugye nem PC, inkabb egy telefon
De az ingyenes adasokhoz mindhez van sajat app, amit az aruhazbol le lehet olteni
MindigTV, RTLmost, Digi Online - ezeket hasznalomHa Kodit nem szeretnel, akkor itt es most felejtosek is az alternativ oprendszerek - hiszen az maga a Kodi
Ugy erzem jol tippeltem, neked szerintem barmilyen box megfelel a sok ajanlott kozul
Ebbe termeszetesen a MiniX is benne van -
Necronom
senior tag
Nem szeretnelek eltantoritani a dontesedtol, de mit gondolsz problemametes alatt?
Azert ne erezd ugy, hogy barmi boxon, de tenyleg majdnem barmi boxon az Android nem mukodik
Nem tudom szamodra mik jottek le ezekbol az irasokbol, de ez azert nem ennyire veszes am....
Nagyon foggo, hogy mire akarod hasznalni a boxot..De ketlem, hogy sokkal tobbre, mint egy atlag mobilon az Androidot + filmezes + Youtube...
Nos ezeket erre talaltak ki, igy erre jok ...Az mar megint egy mas teszta, hogy alapjaiban minden boxra egy neki valo, modositott Android kerult, de ez azert nem azt jelenti, hogy ezek hasznalhatatlanok
Szvsz a MiniX messze nem eri meg azt a sokkal tobb arat, mint amennyit nyujthat a problemamentessegreTermesztesen a dontes a tied!
-
pokers
senior tag
Nekem most adták postára az X96 Max-ot.
Azért ezt rendeltem, mert csak egy új hardver, dual wifivel, 8.1 droiddal. Bízom benne, hogy out of box is szépen fog működni.
Szerintem elec is lesz rá, a régi soc-os boxokat már futtatják ki a gyártók, így a fejlesztők tuti "haladni fognak a korral". -
kenand
veterán
Akkor inkább márkás boxot vegyék. pl Minix, de az drága...
Esetleg Mecool M8S Pro, de az már nem oyn márkás van kompromisszum Android terén
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest