- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Debilon #94136 üzenetére
Vadi új proci ami ugye csak névben 1600-os, mert egy 12nm-es Zen+ proci (aka 2600). A gond csak annyi,hogy kb semelyik lap cpu suportjában sincs benne, így pl lövésem sincs, hogy kell e bios frissítés a múködéséhez (Giga X570-ben és állítólag b350-ben is ment).
Ha a fenmti problémát nem vesszük akkor az MSI B450 A-Pro-t mondanám, de szerintem elfutkározna egy ASrock B450 Fatal1ty k4 vagy ASRock B450M Pro4-F-ben is ha nagyon akarsz spórolni...viszont a bios kérdés nyitott a fent nevezett lapoknál is. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Debilon #34575 üzenetére
Én ugyanilyen váltásban gondolkoztam.
Ezeket ajánlották:
ASUS M5A78L-M/USB3
ASUS M5A78L/USB3
ASRock 870 Extreme 3 R2.0 -Crossfire
ASRock 970 Extreme 3
ASUS M5A97
MSI 970A-G46 -Crossfire/SLI
GIGABYTE GA-990XA-UD3 -Crossfire/SLI
ASRock 970 Extreme 4 -Crossfire/SLI
ASROCK 990FX Extreme3 -Crossfire/SLIEzt vettem: ASRock 970 Extreme 3
-
jcvd
tag
válasz
Debilon #23647 üzenetére
Sziasztok!
Segítség kellene!
Már nem akarok 2-3 hónapot várni a Sandy-re, így nézegettem lapokat, lenne is, de engem a hiba nem érint, mivel csak SATA 3-as vinyókat használnék.
A kinézett lap a Gigabyte P67A-UD3 lap lenne.
Nem vagyok egy nagy tuningos, de az i5 2500K-s procit fogom mellé tenni, és kérdésem az, hogy ez az UD3 mennyire lecsupaszított lap?
Régebben hallottam olyat, hogy az UD5 jobban felszerelt, az R-es lapok meg jobban tuningolhatóak, ebben van valami?
Specifikációk alapján ez a lap megfelelne nekem, csak nem akarok úgy beleugrani, hogy később a fejemet a falba verjem, hogy jajj ez a lap ezt sem, meg azt sem tudja, mert eléggé alap alaplap.
A hivatalos gyári oldala: [link]
Várom tanácsaitokat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Automobilista 2
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest