- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Most őszintén mit vársz egy kezdeti biostól? Az Asus is küszködik randon bootloop-al és fagyogat a biosban a Giga sem hibátlan, de legalább gyenge a vrm része és még sorolhatnám. Olvass vissza mi volt itt a Ryzen 1xxx-ek alatt, konkrétan egy merő gyomorgörcs volt az egész és most már a Ryzen 3xxx-nél tartunk. Kezdeti bios, most jöttek ki a procik, borítékolom hogy lesz legalább még 4-6 hét mire nagyjából rendbe lesz rakva...minden másra ott az X570 és az Intel
Pcx-nél ugyan ilyen hiba volt egy Mortar-ral és ott béta bios volt a megoldás. Pillázd meg yt-n a videót. -
-
urgelacko
csendes tag
Csendben kotnyeleskednek bele, de most vettem egy 3600at es egy b450 tomahawkot melle. Hiaba van fent a bios, amivel elvileg mennek az uj procik, hiaba van olyan, akiknek tenyleg megy is, sok embernek be se postol az a retek, koztuk nekem sem. 2 nap szamolhatatlan kikukazott ora utan, ird es mondd 3 szor sikerult postolni es bejutni a biosba. A birtokomban levo hardver elemek letezo osszes permutaciojat kiprobaltam, vagy 1024szer ra "flashbackeltem" az uj biost de halott a cucc. CPU debug led. Szoval feladtam az egeszet, letakartam fekete lepellel a vasat es elmentem nyaralni... Es a forumok alapjan joparan szivnak meg ugyanezzel, es ahogy nezem barmilyen 3000es ryzennel. Szoval a helyedben egyelore varnek a b450 Tomahawk vasarlassal...
Ha a kovi 1 hetben nem kezd valamit ezzel az MSI, megy vissza a lap es veszek valami masikat. Viszont mivel nem sok ertelmes aru flashbackes alaplap van es nincs elozo generacios ryzenem sem, igy valoszinuleg nem uszom meg a szerviz kort a tobbi versenyzovel
-
X2N
őstag
Egyenlőre nincs jó választás, beta biosok vannak. A memória sebességgel kapcsolatban van egy teszt techpowerup-on, döntsd el te hogy neked megéri-e többtízezer forintot +1-2%.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest