- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1517 üzenetére
Tényleg meglepett hogy ilyen különbség van a két panel között,én is így voltam mint sokan közületek hogy azért válaszotttam TN paneles monitort mert az jóval olcsóbb,de aki megteheti szánjon rá többet és vegyen SPVA panelos monitort mert megéri
-
GeryPc
senior tag
Gondoltam írok saját tapasztalatról én egy 24"es TN paneles acert cseréltem egy le egy Samsung 245T-re ami ugye már spva panelos,hát össze sem lehet hasonlítani a kettőt,olyan tű éles képe van hogy sírok,színei is eszméletlen élénkek,bármennyit ülök előtte nem fáj tőle a szemem,másiktól kifolyt 2 óra után!
A játékok is élvezhetőek rajta!
Mondjuk ez az mpa elég érdekes funkció rajta (ez egy gyárilag beépített filmezéshez való képjavító) ha simán win alatt benyomja az ember akkor vibrál a monitor képe,filmezésnél én nem vettem észre különbséget!
De tény hogy full extrás a monitor,legjobban egy apróság tetszik hogy még a monitor led fényerejét is lehet álítani a menüből -
GeryPc
senior tag
válasz
i are robot #1102 üzenetére
köszönöm a drága idődet
,ez amúgy hasznos info volt nekem
csak mert most pont egy olyan monitort néztem ki amin csak d sub van hdmi de akkor mostmár ez sem térít el attól hogy ilyen monitort válasszak
-
GeryPc
senior tag
válasz
i are robot #1100 üzenetére
le is fordítod nekem nagyjából?
értek angolul de ez nem "konyha" angol -
GeryPc
senior tag
válasz
i are robot #1097 üzenetére
akkor nem szóltam
akkor másik okos kérdésem van a hdmi ugyebár azért hozták létre hogy hd minőségben nézhessük a képet ergo mégjobb mint a dvi,viszont ha egy sima dvi vga-ra kötöm a hdmi monitort akkor annak van értelme,és milyen előnyei vannak a dvi-vel szemben,persze javítsatok ki ha megint tévedek
ezen a téren hiányosak az ismeretim ugyhogy most magamba szeretnél szívni mindent,nna azért nem mindent -
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1092 üzenetére
van még egy laikus kérdésem amelyik monitoron csak d-sub van meg hdmi és mondjuk a hdmi-vel csaktlakozik a monitorhoz ugye, a vgahoz milyen végű kábel megy dvi?
-
GeryPc
senior tag
én tudok egy nagyon egyszerű tesztprogramot,amihez nem kell semmit telepíteni: fehér,fekete,piros,zöld háttérnél megnézed a monitort esetleg még kéknél ha itt nem látsz semmit akkor nincs gond,én így szoktam kipróbálni eddig nem volt olyan monitor ami átcsúszott volna ezen a hálón
-
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1082 üzenetére
Én meg nem gondoltam rá hogy ez lehet a hiba forrása csak kirpóbáltam
Amúgy ez nekem is szimpi ez a HP amit linkeltél,még lehet meggondolom magam -
GeryPc
senior tag
na kiderült a turpisság ha leveszem 60hz-re a frissítését a monitornak akkor nem mossa el a betűket,akkor lehet mégsem cserélem le egy darabig
-
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1078 üzenetére
Hát így hirtelen ezeket néztem ki ami jónak tűnik
SAMSUNG 245B+
Dell E248WFP
Samsung 2493HM
mondjuk ezek közül melyik lenne a legjobb bálasztás?
jah és a samsunsogok biztos tn panelesek a dellnél nem találtam meg de gondolom az is az mert a pva az ilyen 150nél kezdődik -
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1076 üzenetére
Akkor konkrétabban kérdezem ha mondjuk lecserélném szintén 24"esre ár/teljesítményt figyelembe véve tudsz mondani olyat amire érdemes lecserélni ezt?
-
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1074 üzenetére
a panel mennyire lehet érdekes mondjuk a következő monitor választásnál,mondjuk semmi speciálisra nem használom,csak net film meg néha néha játék,bár mondjuk film meg a játék ezen is tökéletes egyedül,a netes böngészős résznél van a hiba mert ha berakom max felbontásba tű éles a kép viszont olyan kicsik a betűk hogy akkor meg közel kell hajolni ergo értelmét veszti a nagyság,igaz az ie-ben van ez a zoomolás de ott meg hajlamos széttesni a kép egyes oldalaknál
-
GeryPc
senior tag
válasz
old_artist #1070 üzenetére
acer2416Ws és csak d-sub van rajta elég low profile-os monitor
nem hiszem hogy a vga lenne a ludas ebben -
GeryPc
senior tag
helo
olyan kérdésem lenne hogy van most egy 24" acer monitorom semmi bajom nincs vele tulajdonképpen csak hogy max felbontás alatt semmilyen más felbontásban nem használható mert elég zavaróan homályos lesz a kép,ez az olcsón TN panelnak köszönhető vagy a nagy méretnek? mert volt egy szintén wide-os 20"os viewsonicom annál nem volt ilyen gond az kisebb felbontásban is éles képet adott és annak is tn+film panelje volt
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged