- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
gecsekg
csendes tag
Sziasztok!
Sok huzavona után sikerült megvásárolnom kiválasztanom egy monitort. A T260 lett az áldozat. Viszont olyan problémám van, h a laptopomhoz akartam csatlakoztatni, de nem sikerült. Vettem HDMI kábelt, meg van HDMI csatlakozó a gépemen, s amikor összedugtam őket, akkor nem tudtam beállítani a maximális felbontást meg a frissítést sem. Mintha Nem ezt a monitort ismerte volna fel. Nagyon rossz képe lett így. Aztán kipróbáltam a hagyományos 15 tűs csatlakozóval, azzal meg működik rendesen.
De én azt hallottam hogy ennek működnie kéne HDMIvel is, s úgy elvileg még szebb képet kéne adnia. Tud vki segíteni ez ügyben?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
gecsekg
csendes tag
Itt az előttem levő tanácsaiból nagyon megtetszett ez a monitor: Samsung P2470HD
Esetleg van már valakinek személyes tapasztalata? Meg arra lennék kíváncsi h mik az előnyei a T260HD hez képest illetve a hátrányai? Mert árban nagy különbség nincs a kettő között, viszont méretbeli van.
Köszi a választ! -
gecsekg
csendes tag
Köszönöm konkrét válaszodat, én is kb ezeket néztem ki, s ezek közól már nehéz választanom
Amúgy igen a "munka" miatt lehet h optimálisabb lesz nekem a *1200es, csak az a bajom, h ezt a T240et meg T260at igen csak lehúzzák itt a fórumban a hozzáértők. Legalábbis amiket láttam h többen felsoroltak monitorokat, h azok közül mit ajánlanak, akkor ezeket kifejezetten nem ajánlottákNem tudom h mi legyen, mindig ilyen nagy nehézségeket okoznak nekem ezek a vásárlások.
Na lassan döntenem kell, lehet h majd sorsolok
Köszönöm -
gecsekg
csendes tag
Sziasztok!
Azt kell hogy mondjam, h nagyon nem értek a monitorokhoz, viszont, ha vmi műszaki cikket veszek, akkor abból szeretem az anyagi lehetőségeimnek megfelelően a legjobbat venni.
Olyan kérdésem lenne, h milyen 24"os esetleg 26"os monitort tudnátok ajánlani nekem, max kb80-90ezer forintig.
Illetve amit még nem tudok, h fullhd vagy ne fullhd. Nem teljesen értem ezt a felbontás témát, mert azt tapasztaltam hogy a fullhd 1920*1080at tud, viszont találtam olyat ami 1920*1200at tud de akkor az nem fullhd? vagy minden ami nagyobb felbontást tud az 1920*1080nál az tudja a fullhd-t is? Mert amúgy nekem aw 1920*1200as felbontás lenne a megfelelőbb, de mindenki azt mondja, h fullhd-sat érdemes venni.
Előre is köszönöm a válaszaitokat ill. segítségeteket. Várom az ajánlatokat is!
G
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest