Keresés

Aktív témák

• gecsekg

csendes tag

Sziasztok!
    Sok huzavona után sikerült megvásárolnom kiválasztanom egy monitort. A T260 lett az áldozat. Viszont olyan problémám van, h a laptopomhoz akartam csatlakoztatni, de nem sikerült. Vettem HDMI kábelt, meg van HDMI csatlakozó a gépemen, s amikor összedugtam őket, akkor nem tudtam beállítani a maximális felbontást meg a frissítést sem. Mintha Nem ezt a monitort ismerte volna fel. Nagyon rossz képe lett így. Aztán kipróbáltam a hagyományos 15 tűs csatlakozóval, azzal meg működik rendesen.
    De én azt hallottam hogy ennek működnie kéne HDMIvel is, s úgy elvileg még szebb képet kéne adnia. Tud vki segíteni ez ügyben?
    Segítségeteket előre is köszönöm!

• gecsekg

csendes tag

Itt az előttem levő tanácsaiból nagyon megtetszett ez a monitor: Samsung P2470HD
    Esetleg van már valakinek személyes tapasztalata? Meg arra lennék kíváncsi h mik az előnyei a T260HD hez képest illetve a hátrányai? Mert árban nagy különbség nincs a kettő között, viszont méretbeli van.
    Köszi a választ!

• gecsekg

csendes tag

válasz Dzsano #4658 üzenetére

Köszönöm konkrét válaszodat, én is kb ezeket néztem ki, s ezek közól már nehéz választanom:)
    Amúgy igen a "munka" miatt lehet h optimálisabb lesz nekem a *1200es, csak az a bajom, h ezt a T240et meg T260at igen csak lehúzzák itt a fórumban a hozzáértők. Legalábbis amiket láttam h többen felsoroltak monitorokat, h azok közül mit ajánlanak, akkor ezeket kifejezetten nem ajánlották:( Nem tudom h mi legyen, mindig ilyen nagy nehézségeket okoznak nekem ezek a vásárlások. :)
    Na lassan döntenem kell, lehet h majd sorsolok:)
    Köszönöm

• gecsekg

csendes tag

Sziasztok!
    Azt kell hogy mondjam, h nagyon nem értek a monitorokhoz, viszont, ha vmi műszaki cikket veszek, akkor abból szeretem az anyagi lehetőségeimnek megfelelően a legjobbat venni.
    Olyan kérdésem lenne, h milyen 24"os esetleg 26"os monitort tudnátok ajánlani nekem, max kb80-90ezer forintig.
    Illetve amit még nem tudok, h fullhd vagy ne fullhd. Nem teljesen értem ezt a felbontás témát, mert azt tapasztaltam hogy a fullhd 1920*1080at tud, viszont találtam olyat ami 1920*1200at tud de akkor az nem fullhd? vagy minden ami nagyobb felbontást tud az 1920*1080nál az tudja a fullhd-t is? Mert amúgy nekem aw 1920*1200as felbontás lenne a megfelelőbb, de mindenki azt mondja, h fullhd-sat érdemes venni.
    Előre is köszönöm a válaszaitokat ill. segítségeteket. Várom az ajánlatokat is!
    G

Aktív témák

Hirdetés