Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Akkor én írok, mint új tulaj. Én szintén az Oázis-tól vettem a napokban egy Dell U2410. Az első percek, órák a beállításokkal teltek. Pár napos tapasztalatom elég csekély még. Eddig elégedett vagyok a monitorral, főleg filmre és netezésre, kisebb munkára használtam eddig. Komolyabb játékot egyelőre nem próbáltam rajta. Bár nem vagyok egy monitor guru nekem tetszik, előtte crt-t használtam, amivel tökéletesen meg vagyok, voltam elégedve, csak szükségem volt egy nagyobb méretű monitorra. Eddig jó vételnek tűnik számomra, persze ez a pár nap kevés ennek megítélésére. Ami negatívum számomra, hogy megtapogtava a hátulját rendesen melegszik. Itt a fórumon is olvastam, hogy ez normális, remélem nem lesz gond. Mondjuk azt nem értem, hogy a gyártók miért nem valamilyen fémmel fedik le a hátsó részt, ami passzív hűtésként is funkcionálna. Én kaptam displayport kábelt hozzá, bár nem tudom ezt mire kellene használnom, mert a géppel DVI-D kábellel kötöttem össze.
-
WayneGace
őstag
Sziasztok! Monitor vásárlásra adnám a fejem. 24"-osra. Kb.130k Ft-ot szánok rá. Én egy Dell UltraSharp U2410 monitort néztem ki magamnak. Sajnos nem vagyok profi a monitorok terén, de visszaolvastam és itt sok hozzáértő van. Ebben az árban szerintetek ez a dell monitor jó választás? Általános funkciók mellett játékra és filmnézésre használnám. Fontos számomra a jó minőség, megbízhatóság. Kösz a válaszokat.
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest