- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
medak
csendes újonc
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
Egyelőre még nincs szolgáltató sem.. Szerintem DHCP lesz(legalábbis ebben reménykedek), ha nem akarják szivatni magukat.. Adok majd egy static címet a hap eth1-re meg a wap-nak is. Az ISP-s router tartományából.
-
medak
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy hAP ac routerem és egy wAP ac Access Point-om.
A koncepció az az, hogy a hap az cap manaeger, a wap-ban csak bekapcsolom a cap-ot megadom neki a címet stbstb és boldogság..
Viszont...
Az új lakásomban ahol ezt a rendszert be akarom üzemelni akad egy probléma. A fali portoknak a másik vége nem az ingatlanomban van (hogy én tudjam bepatchelni a portokat...), hanem valahova el van vezetve ahova majd szerintem a szolgáltató beteszi a routerét és ugyebár akkor a fali portokat nem én managelem... (társasház)
Igazából nincs nagy szükségem a falai portokra, mert minden igényt le fog fedni wifi-n a két eszköz.. Viszont a két eszköz összeköttetését a fali portokkal akarnám megoldani.. Nem akarok vezetékelni, ha már ott van a falban a kábel.. Csatolok azért valami topologiát, hogy érthetőbb legyen..
Az alternatív megoldás működőképes lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold