- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az itt leírt problémával kapcsolatban egy érdekes fejlemény.
A hiba röviden: Laposokat ledobál a router, amihez wifivel csatlakozik. Nincs internet biztonságos üzenettel. Csak a laposokat. Ugyanazok a gépek a melóhelyemen, és otthon a Mikrotik routerrel frankón működtek.3 új lapost telepítettem otthon, az egyiket folyamatosan használom, és a hiba már nem jelentkezett.
Viszont ez a gép reggel óta a melóhelyemen ugyanazt a hibát produkálja a Mikrotik routerrel mint korábban az előző gépek az otthoni Asus routerrel.
Van valami ötletetek?
Mint írtam most otthon az Asus router hibátlanul működik.
Mi lehet a gubanc?
Rendszer: W10pro 64. Más op. rendszerrel nem próbáltam. -
embe
nagyúr
Nekem most egy ASUS RT-N18U routerem van.
Pár hete azt produkálja, hogy laptopok használhatatlanok wifin. Napközben még ok, este folyamatosan megszakad a wifi kapcsolat. A korábbi TP-Link routerem ( az sem egy 5eFt.-os volt ) is produkálta, csak ritkábban.
Az ASUS router topikjában mint kiderült más is belefutott ebbe a hibába.És csak lapossal.
Szolgáltatónak jeleztem. Hümmögés, majd a szöveg, azon a részen van egy ki túlterhelés, de folyamatban a javítás, mindenesetre modemet cseréltek. A hiba megmaradt.
Komoly üzleti kategóriás HP, DELL, Lenovo laposokról beszélek. W10-el, és nem driver hiba, azok cserélgetésén túl vagyok. De a melóhelyen ha 24 órát mentek ugyanazok a laposok, akkor 24 óra alatt egyszer sem dobta el a netet. Ott Mikrotik router van.Nos a szerelő haver ideadott egy ugyanolyan Mikrotiket, mondván próbáljak már ki egy jó routert.
Hibátlanul működött. Csak nekem ez magas, mármint a konfigurálása.Egyébként nem oldalt, hanem konkrétan a netet akarom kompletten letiltani. Hogy csak egy adott időpontban legyen net az adott gépen.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szarakodott az Asus routerem, ezért egy hálózat téren dolgozó szerelő ismerős kölcsönadott egy Mikrotik RB951Ui-2HnD routert.
Beüzemeltem, odáig eljutottam, hogy a wifit jelszóval levédtem.
Viszont egy olyan igényem is lenne, hogy az egyik gépet szeretném lekorlátozni. Pontosabban azt szeretném meghatározni, hogy mindennap este 20:00-21:00 óra között lehessen vele netezni.
Segítenétek ebben?
Nagyon analfabéta vagyok ezen a téren, ezért is nem ezt vettem korábban, holott az ismerős ezt ajánlgatta.Vagy esetleg van magyarított Winbox alkalmazás? Hátha abban könnyebben kiigazodnék....
-
embe
nagyúr
Hali!
Most próbálok beüzemelni egy RB951Ui-2HnD routert. A dobozon az van, ogy nincs jelszó. Hiába próbálok a beállítási menübe belépni az admin/nincs jelszó párossal, rossz felhasználónév vagy jelszó miatt nem enged. Reseteltem is, de úgy sem.
Mi a nyitja a dolognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged