- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
Nekem újabb verzió van, azon vízszintesen Session, Settings, Dashboard menüpontok vannak. Exportálni a New Terminal ablakban lehet. Az így keletkező rsc fájlokban csak a wifi jelszavak vannak. Azóta már megtaláltam a box jelszót a settings fájlban.
-
Clever0
senior tag
Nekem ott csak Email funkció van E betűvel.
-
Clever0
senior tag
Köszönöm. A wifi jelszó benne van, de a boxé nem. Egyébként az import paranccsal nem sikerült visszaállítanom full reset után, mert azt mondta, hogy van már ilyen interface. Közben a reset miatt elment a jelszó. Visszaállítottam backupból, amiben van jelszó, de nem emlékszem rá. Most van két gépem, az egyiken be tudok lépni a winbox mentett jelszavával, a másikon, amivel a resetet csináltam már nem, mert a reset utáni üres jelszót jegyezte meg. Hogyan tudnám kitalálni a régi jelszót? A backup fájlból ki lehet olvasni valamivel? A winbox hova mentette?
-
Clever0
senior tag
Az aktuális konfigurációt hogyan lehet egy nem kódolt src fájlba lementeni?
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10262 üzenetére
Köszi. Megnéztem a linket, de nekem ez magas. Ha az elején menüzik, akkor a végén miért parancsokat sorol? A csatornák beállítását nem látom. Ír egy ilyet: "Do NOT forget to change the country and the password. Select the right country or otherwise the CAP might select a frequency that is not supported in your area." Sajnos nálam nincs ország választva, mert akkor nem tudtam a teljesítmény csökkentése céljából az Antenna Gain-t változtatni. Most egyébként a mindkét router wifijét felnyomta -50dB környékére, eddig -70 alatt volt.
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10260 üzenetére
Sajnos nem én csináltam a beállítást. Eddig csak 1 sor volt a Configurations lapon és nem volt Provisioning. Úgy is működött, de bármely csatit választottam, jött a -- no supported channel. A bolgár videóban sem a Configurations-nál sem máshol nem ad meg csatit, így nekem is jó, de ha kiválasztok valamit, akkor úgyanúgy jön a letolás. Szóval nem lettem előrébb. Hol van leirás vagy egy nem ennyire elmosott videó erről?
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10246 üzenetére
Biztosan így van, de nekem nem sikerült. Alapból az Interfaces / wlan2 / Wireless fülön be van állítva a csati, egyik routeren az 5180, másikon az 5260. Mentek is szépen. A CAPsMAN / Channels fülön fel van véve ugyanez a két csati. Ettől még ami önállóan 5260 volt, az a CAP-ot engedélyezve 5180 lett, a másik meg először 5745, rövid időre 5520, utána máig 5180, most újra 5745 lett. Ezek a csatik és frekik semmilyen beállításban nem szerepelnek. Pontosítok: most épp 5785/20-eeCe van kiírva a Wireless Tables-ben a wlan2 felett.
-
Clever0
senior tag
válasz
Clever0 #10212 üzenetére
Van két wifi routerem a 36 és 52 csatikra beállítva. Ha engedélyezem rajtuk a CAP-ot, akkor az egyikből 36 lesz, a másikból valami, ami most épp 149 (de volt már 104 meg 52 is), ami az U-NII-3 sávba esik, de ezt a tabletem nem ismeri. Csatorna szinten nem sikerül kijelölnöm, hogy mi legyen, de legalább az U-NII-3 sávot le lehetne tiltani valahol?
-
Clever0
senior tag
Van két wireless routerem. Hogyan kell őket beállítani, hogy együtt lefedjenek egy nagyobb területet? Hallottam, hogy a CAPsMAN tudja ezt, de nem sikerült megértenem, hogy mit kellene csinálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest