- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vighdavid
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában.
Nem rég vásároltam egy Mikrotik hAP ac² típusú routert.
Beállítottam mindent, minden jól is működik 1 dolgot kivéve.
Probléma: Plex szervert a wifi-s eszközök nem látják médialejátszón keresztül (TV). Közvetlenül (ip cím megadásával) csatlakoznak a wifi-s eszközök is (pl. notebook). Sajnos a tv nem tudja ezt. Ennek a megoldásában szeretnék segítséget kérni! Több helyen kerestem, de sajnos eredménytelenül. Blokkolást mindenhol írják, de ilyne problémát nem találtam.TV: LAN-al látja a Plex megosztott mappát. Szóval amelyik eszköz a 192.168.1.0/24 subneten van az jó.
A következő lenne a beállítás:
Előre is köszönöm!
Üdv. Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest