- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobra64
csendes tag
válasz
Reggie0 #20071 üzenetére
Akkor sem értem egészen. Mikrotiket használtunk úgy hogy station módban kapcsolódtunk a wifi hálózatra és azon keresztül kaptuk a netet.
Bocs vénülök! Routerként működött a megcsináltuk rutolást rendesen és a lanra már a mikrotik adta az IP címert. Anyira régen volt hogy akkor még a 3 mikrotik verzió számított a legújabbnak. -
Kobra64
csendes tag
válasz
Reggie0 #20053 üzenetére
Sikerült összekalapálni a kapcsolatot sok kisérletezés után. A régi vérzióval 2.9x 3.x nem megy belehal a titkosításba, nem jelentkezik be semmilyen beálítással. A magasabb verziókkal 5.20 már össze lehet kapcsolni. Titkosítással vannak gondjai a kapcsolódásnál az autentikáció tipusánál csak a WPA2 PSK előtt van pipa.
Station módban sikerült a kapcsolat de hiába tettem a hídra a lan és a wlan kártyát még nem volt net de IP címet kaptam a mikrotiken keresztül. Át kapcsoltam a wlan módot station pseudobridge módra és minden szépen működik.
Valaki kibontaná nekem mit takar ez a mód "station pseudóbrige" -
Kobra64
csendes tag
próbált már valaki mikrotik routerrel wifin csatlakozni telekomos routerhez
Nekem sehogyan sem sikerül valaki tudna segíteni
egy router board 433 egy r52n wlan kártyával nem kapcsólódik
valaki tud segíteni -
Kobra64
csendes tag
3 napja küzdök és semmire nem jutottam a mikrotikkel.
Adott egy mikrotik board 133/c lap 2 darab cm9 wlan kártya.
Az egyik wlan kártyával szeretnék csatlakozni a telekomos wifi hálózatomhoz
Mindent kipróbáltam amit csak tudtam.station mód station bridge bridge ap bridge. a kepcsolat nem épul fel.
engedélyezem a dinamikus wds módot azonnal felépül a kapcsolat legalábbis létrejön egy wds a registration fülön megjelenik.és ennyi. Nem tudom megpingelni a a telekomos hálózat routerét sem mac sem ip alapján. Mnden lehetséges módot ami eszembe jutott kipróbáltam. Egészen nagy wifi hálózatot űzemeltettem mikrotikekkel. Internetet szolgáltattam wifin ismerem a mikrotiket elég jól valamikor még továbbképzésen is voltam mikrotik témában. valakinek van tapasztalata ötlete mi a gond miért nem megy a kapcsolat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest