- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyula
csendes tag
-
dgyula
csendes tag
-
dgyula
csendes tag
válasz
bambano #1765 üzenetére
Ez ha jól értem letölti a routerre az oldalt, amit viszont felesleges és nem szeretném. Telnetre nincs valami normális példa valahol? Mert linux alá van egy csomó, de mikrotikre csak olyat találtam, aminél azt mutatja hogyan tudok távoli mikrotiket újra indítani pc-ről, vagy ami azt írja le hogyan tudok a konzolról kapcsolatot indítani egy távoli gépre a routerről.
-
dgyula
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy scriptet telneten lefuttatni. Ez egy html oldalt hívna meg ami így megtudja az IP címem és egy adatbázisban letárolja.
Ez kellene hogy lefusson:
system telnet www.valami.hu 80
GET /ipchange/index.php?user=nev&pass=jelszo HTTP/1.1
Host: www.valami.hu
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)Azonban nem fut le a jelek szerint. Win-ről cmd-ben futtatva jó. Hogy kell átírni hogy mikrotik scriptként lefusson a routerben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest