Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Razermazer őstag válasz  E.Kaufmann

üzenetére E.Kaufmann

üzenetérePersze nanáhogy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Én hardver karbtartással foglalkozom még nem vagyok mester hálózat térén de igyekszem. Aztán a lyukasóráimban ütném a vasat. Én hardver karbtartással foglalkozom még nem vagyok mester hálózat térén de igyekszem. Aztán a lyukasóráimban ütném a vasat.
- 

Razermazer őstag válasz  E.Kaufmann

üzenetére E.Kaufmann

üzenetéreOtthon ugye úgy szoktam, hogy elsődleges kártya bridgelt, a másodlagos belső csatoló, csak hát ugye kicsit más a rendszer. 
 Persze hogy egyeztetek, csak jó lenne gyakorolni mivel időm itt rengeteg, legalább kihasználnám tanulással.
- 

Razermazer őstag Sziasztok 
 Nem tudom hogy jó hely e ha nem akkor kérnék egy átirányítást merre hova.
 Szóval adott egy virtualizációs környezet virtualbox. Abban egy most friss router os mikrotiktól, viszont a bökkenő hogy a gép amin használnám tartományban van fix ip-s céges gép.
 Az iso telepítése után nem lát se addresst se networkot se interface-t. Jól gondolom hogy több naton kéne kijutni a netre? vagyis nem lehetetlen, de nem is egyszerű ugye mint otthon.
 Rendszergazdikkal kéne tárgyalnom nem?
 Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Én hardver karbtartással foglalkozom még nem vagyok mester hálózat térén de igyekszem. Aztán a lyukasóráimban ütném a vasat.
 Én hardver karbtartással foglalkozom még nem vagyok mester hálózat térén de igyekszem. Aztán a lyukasóráimban ütném a vasat. ekkold
 ekkold