- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamit szerintem még mindig félreértesz, ezért egy kis magyarázat: amire te gondolsz, meg amire az a topic van, azok olyan vpn szolgáltatók, akiket jellemzően arra érdemes használni, hogy pl. elrejtsd az IP-d (pl. mert valamilyen szolgáltatást vennél igénybe ami itthonról nem elérhető, stb..). Hozzájuk (mondjuk) az otthoni gépedre telepített kliensen hívsz be, majd rajtuk keresztül netezel, így a cél oldalon nem a te magyar IP-d látszik, hanem a VPN szolgáltatóé.
Ennek semmi köze ahhoz amit te szeretnél, hiszen te a saját hálózatodba akarsz bejutni távolról. Erre kézenfekvő, hogy az ottani végponti eszközt használd, jelen esetben a Mikrotiket. Szerencsére a RouterOS tud többféle vpn szerver szolgáltatást is nyújtani erre a feladatra. Ilyen pl. a fent említett l2tp over ipsec, vagy az openvpn. Lassítani mindegyik fog, az OpenVPN talán a leginkább, de ezek jellemzően nem is arra valók, hogy ezen keresztül töltögess le/fel otthonra böhöm nagy adatmennyiségeket. Belépsz a telefonoddal, megcsinálod amit kell, majd bontod a vpn-t. Nem tudom hogy mit szeretnél pontosan a vpn-en, de gondolom édesmindegy hogy közben 900 vagy mondjuk csak 200Mbit áll rendelkezésre, ha már eleve telefont emlegettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest