- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelldzso
tag
válasz
jerry311 #8428 üzenetére
Megoldottam, köszönöm. Sokat segítettél!
6.43.16 verzió lett a nyerő.
cap AC-k esetén mennyi lehet az elérhető maximum? Most olyan 150/200-akat tudok kisajtolni belőle egy egyszerűbb capsman konfiggal.Az otthoni 750gr3-asomat sikerült 700-as letöltés felé elvinnem ott annyi lehet a maximum? Pár port forward van csak benne.
-
Marcelldzso
tag
válasz
jerry311 #8428 üzenetére
Nem csináltam még downgrade-t, 6.43.13-as verzióra emlékszem, hogy lehetett fent.
Az otthoni RB2011-emen kifejezetten jó hatással volt az upgrade 550-->750 lett a natolási képesség, ezért is vágtam bele ebbe.
Konfig veszhet teljesen? vagy a system package majd újraindít és szolgáltatások felmásolása után megint újraindít kombináció után működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest