Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
üzenetére
Ez nem olyan régen került csak be a RouterOS-be. Akkor ki is próbáltam, mivel nekem is van pár állandó VPN kapcsolatom, de valami akkor sem volt oké, furcsa belassulások voltak, a windows-ok meg gyakran IP cím ütközést írtak ki (de valójában nem volt IP ütközés). Gyakorlatilag nem találtam olyan beállítást, amivel elérhettem volna hogy stabil layer2 kapcsolat legyen, és emellett minden működjön úgy mint előtte. Lehet hogy azóta javítottak a dolgokon, nem tudom, nem volt energiám újra nekifutni a dolognak (meg nem is volt olyan fontos). A távoli médiaszerver elérését úgy oldottam meg, hogy szükség esetén egy külön wifi SSID-n szórom a távoli hálózatot, azaz az eoip innenső vége nem a fő bridge-be van belerakva - de ez sem egy állandóan szükséges dolog volt, inkább csak kísérletezés.
Mindenesetre kiváncsi lennék, ha valakinek sikerült jól működő módon megvalósítania két, szokványos otthoni beálllításokkal működő router (NAT, DHCP stb..) között layer2 kapcsolatot, akkor milyen beállításokat használ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Windows 11
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold