Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
zsolesz6
üzenetére
Nézd nem megbántani akarlak, de olyan ez mint az 500LE autó a magyar autópályán.
A sebességkorlátozás 130, kicsit túllépheted baj nélkül, vagy betarthatod, de hiába az 500 LE, nem tudsz rajta gyorsabban menni (szabályosan). Szabálytalanul meg problémád lesz, állandó életveszélynek kitéve magad, utasait és másokat is!
A 100 mW teljesitményt szerintem minden közértben kapható router tudja, EZÉRT NE vegyél mikrotiket, mert "erősebb " a wifije. Nem ez a mt előnye. Kétség kivül két pont között, irányitott antennával jelenthet akár előnyt is a nagyobb teljesitmény, de hidd el, otthoni környezetben ha minden helységbe raksz egy AP-t pici adóteljesítménnyel wds mesh hálóba rakva, sokkal jobb, több eszköz esetén pedig összehasonlithatatlanul jobb eredményt produkálhatsz.
Én panelpatkány lévén, jelenleg 48+ AP-t látok a notival, vagy telefonnal, egy kis részük mikrotik, többségük nem az, nincs szabad csatorna! A legtávolabbi szobába egyszerüen akármit csináltam (beleértve a teljesitmény növelést is) szar maradt a wifi, sőt megkockáztatom, rosszabb lett a teljesitmény növeléstől. (becsapva a telefont, hogy közel az ap, neki sem kell úgy ordibálni?, nem tudom, hogy ez az oka e).
Viszont egy plussz AP beállitva, mindent megoldott, és nem zavarom jobban a többit, mint előtte, nem foglalok újabb frekit, nem adok erősebben, stb.
-
lajos75
senior tag
válasz
zsolesz6
üzenetére
Én mindenképen a MikroTik Routert ajánlanám, én már egy pár éve otthoni környezetben csak azt használom gond nélkül
. Szomszédokkal osztva van a net, Torrent megy általában folyamatosan (több száz is)Jelenleg RB951G 2HnD használom.
De azt tudni kellene, milyen interneted is van pontosan, mert pl. az enyém sem tudja már a Digi 500 netjét kihasználni csak max ~280/100 Mbps jön ki rajta.
Viszont ha nem volt még a kezeid között MikroTik Routert akkor lehet hogy gondot fog okozni már a beüzemelése is.
Viszont tudásban mindenképp a legjobb választás ˇˇMikroTik Routerˇˇ szerintem nincsen olyan dolog amit ne tudnál megoldani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Szomszédokkal osztva van a net, Torrent megy általában folyamatosan (több száz is)
ekkold