- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
Megalomániás? Nem hiszem. Egyszerűen csak váltani akarok, két alternatívám van. Egy mt és egy tp-link, és érdekelne hogy melyik éri meg jobban. Szeretek utánajárni a dolgoknak mielőtt megveszem őket. Mindössze annyi érdekelt, hogy akkor érdemes-e rá OpenWrt-t tenni, vagy a gyári OS elegendő arra, amire én szeretném használni, és amit fentebb már leírtam. Az erősebb wifit én ugyan úgy mint sokan mások tényként kezelem, már csak a technikai adatok miatt is, illetve azért mert ezen a fórumon többen is írták, hogy kb. az átlagos tp-linkeknek, illetve linksyseknek a dupláját nyújtja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest