- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Egy ideje naplózom az IP címemet, (és akkor már egyúttal még pár dolgot), pl. mert anno figyelmeztetés nélkül NAT-olt címre váltottak - így hamar észreveszem azt is, ha megint eljátsszák ugyanezt.
Ez egy kicsi php weboldal a NAS-on, amit mikrotik hív meg időnként. Itt is látszik, ahogy fogy a memória 7.15.3 OS-el (a konfig nem változott), pár nappal a frissítés után. Korábban 7.11.2 volt, így egyelőre arra álltam vissza. -
ekkold
Topikgazda
Ki akartam próbálni a rose package smb megosztás elérését. Hát egy zsák kaka... Parancssorból lehet konfigurálni, winboxban a beállítások egy részét nem találom. Ez még nem lenne tragédia, nem ijedek meg a parancssoros konfigtól sem, a nagyobb baj, hogy nem működik... a NAS-om egyik mappáját próbáltam elérni: unknown file system... Mondanom sem kell minden más eszköz hibátlanul eléri, windoswsok, linuxok, még a TV-mben levő béna smb megoldás is.
A memoria leakkal együtt, háát, ment egy downgrade + visszaállítottam egy korábbi backupot, ami egy korábbi routerOS-en készült. Kopp-kopp-kopp - most jó. Egy darabig nem fogok frissíteni. Kezdenek úgy dolgozni mikrotikék is mint a "nagyok", kiadják a hulladék béta állapotű szoftvert, aztán majd a felhasználók ingyen tesztelik, és szépen küldik a hibákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- BestBuy topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest