Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Abszolút fogalmam nincs mi történt. Az az RB5009 tápja volt, de az most 24V-ról megy. Előtte ment ez a vacak PoE-ről. Kísérleteztem. Mondom rádugom én ezt tápra. Néma csend. Ajajj mondom. Megmérem a tápot, 48V, az oké. Aztán néma csend. PoE-en azt mondta az 5009 hogy túl alacsony áramfelvétel. Akkor már tudtam, hogy kampec. Aztán mikor USB-re 5V-ot raktam, na akkor már szét volt szedve, melegedett mint a retek. Azt még csak megértem, hogy az első DC/DC konverter úgy gondolta tönkremegy. Előfordul. Végül is agyonverhette a 3.3V-os DC/DC konverter bemenetét is, az csak max 6V-ig megy az adatlapja szerint. Tovább biztos nem ment nagyobb fesz, mert a 3.3V-os tesztpontról bootol szépen. Ez nem ebay, Mercateo. Ennyit még mindenképp megér még úgy is, hogy ez ugye egy alig 16 ezer forintos routerszerűség. De ha jó lesz, megint arcon verem 48V-al. Annak mennie kell, punktum
Jó, először labortáppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze szájbakentem azzal a 48V-os adapterrel ismét. Most nem romlott el megint
ekkold