- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Abszolút fogalmam nincs mi történt. Az az RB5009 tápja volt, de az most 24V-ról megy. Előtte ment ez a vacak PoE-ről. Kísérleteztem. Mondom rádugom én ezt tápra. Néma csend. Ajajj mondom. Megmérem a tápot, 48V, az oké. Aztán néma csend. PoE-en azt mondta az 5009 hogy túl alacsony áramfelvétel. Akkor már tudtam, hogy kampec. Aztán mikor USB-re 5V-ot raktam, na akkor már szét volt szedve, melegedett mint a retek. Azt még csak megértem, hogy az első DC/DC konverter úgy gondolta tönkremegy. Előfordul. Végül is agyonverhette a 3.3V-os DC/DC konverter bemenetét is, az csak max 6V-ig megy az adatlapja szerint. Tovább biztos nem ment nagyobb fesz, mert a 3.3V-os tesztpontról bootol szépen. Ez nem ebay, Mercateo. Ennyit még mindenképp megér még úgy is, hogy ez ugye egy alig 16 ezer forintos routerszerűség. De ha jó lesz, megint arcon verem 48V-al. Annak mennie kell, punktum
Jó, először labortáppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest