- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Néztem már a STH-s teszteket is, lenne sok ami jó áron van, de kb alig kapni a normálisabbakat. Pedig ha valami BB vétel lenne akkor el tudnám engedni a garanciát, meg a hosszú szállítási időt.
Az 5009-et valszeg mégis csak behúzom pedig nem akartam, de most, hogy jött ki új driver realtekhez és ez is visszalépés lett sebességbe, nincs kedvem tovább várni, szóval megy a háztól az Odroid H2 a kiegészítő netkarival. Talán még ha lesz kedvem meg időm, megpróbálom az openswitchet, mert akkor switchként nekem még okés lenne. Csak utóbbiról sem hallottam sok jót.
Azt meg, hogy mikrotikék natívan támogassák ezt a 2.5G NIC-et így haladunk meg se érem. Rengetegen kérték már a támogatását, volt akinek nyáron megígérték, hogy egy későbbi verzióba belekerül de hát melyikbe?
Mert mindenki várta a 7.0-val is és esélyes, hogy a 8.0-val sem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert mindenki várta a 7.0-val is és esélyes, hogy a 8.0-val sem jön.
ekkold