- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #20801 üzenetére
Néztem már a STH-s teszteket is, lenne sok ami jó áron van, de kb alig kapni a normálisabbakat. Pedig ha valami BB vétel lenne akkor el tudnám engedni a garanciát, meg a hosszú szállítási időt.
Az 5009-et valszeg mégis csak behúzom pedig nem akartam, de most, hogy jött ki új driver realtekhez és ez is visszalépés lett sebességbe, nincs kedvem tovább várni, szóval megy a háztól az Odroid H2 a kiegészítő netkarival. Talán még ha lesz kedvem meg időm, megpróbálom az openswitchet, mert akkor switchként nekem még okés lenne. Csak utóbbiról sem hallottam sok jót.
Azt meg, hogy mikrotikék natívan támogassák ezt a 2.5G NIC-et így haladunk meg se érem. Rengetegen kérték már a támogatását, volt akinek nyáron megígérték, hogy egy későbbi verzióba belekerül de hát melyikbe?Mert mindenki várta a 7.0-val is és esélyes, hogy a 8.0-val sem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest