- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Mr Dini #14164 üzenetére
A mikrotik esetében az openwrt egyirányú utca, tehát a RouterOS-t nem biztos hogy sikerül visszatenni rá. A license kulcsot nem biztos, hogy vissza tudod állítani, és a RouterOS sem nyílt forráskódú.
Egyébkén miért kellene route-olni a rendszert, mit várnál ha sikerülne? Pl. tudsz fordítani linuxos cuccokat erre a procira?
A RouterOS-hez egyébként nem nagyon van törés sem, régebben akartam a PC-s verzióval játszani, de license nélkül eléggé korlátozott, megvenni meg nem akartam. Persze ha valaki nagyon keres, akkor valami 100éves verzió fellelhető, ami működik is (virtuális gépen teszteltem annak idején), de kétes, hogy esetleg rosszindulatú kód is van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kés topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest