Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
Beniii06
üzenetére
Áhh értem akkor azt egyelőre kihagyom. Csak írta a wiki ha be van kapcsolva a fasttrack akkor a csomagok kikerülik az IPsec policyt.
Viszont a távoli elérés még nem akar menni rendesen. Most ott tart a dolog, hogy félig meddig betölt 1-1 oldal de ilyen fél óra alatt, meg a weboldal egyes részei jelennek csak meg mint az 56k-s időkben
Vagy mint amikor a DNS feloldás nem megy vagy csak akadozva.Illetve még nem állítottam static route-ot de az akkor is kellene ha simán tudom pingelni az otthoni hapac2-n lógó NAS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy mint amikor a DNS feloldás nem megy vagy csak akadozva.
ekkold