- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
"A cod back opsnál a 4 magos procitól javul rengeteget ez állítólag."
Ez az általánosan hibásan elterjedt "megoldás" egy teljesen optimalizálatlan játékra.
Ha most veszed meg a játékot pl. a Steam-en, nem is fogod érteni, hogy miről volt eddig szó, mert egy 2.5 körül járó C2D-vel és egy 9600GT-vel simán gond nélkül játszol vele. A titka az 1.4-es javítás, miután a játék már játszható lett. Előtte rakhattad alá a hardvert, akkor is szaggatott. Sokan játszanak nem eredeti játékokkal, és azok ugye nem rakják fel maguktól a megjelenő frissítéseket, míg a Steam-ről mindig a legfrissebb verziót kapod, vagy indulásnál magától befrissít. Ha lemezen vetted meg a játékot, érdemes a gyártó honlapját nézegetni, az esetlegesen megjelenő frissítésekért, amik sokszor csodákra képesek.(#12) soadtg: ennek semmi köze nincs a lagghoz. Az MX440 és egy esetlegesen alatta lévő Celeron gyengesége más terület.
-
Alister71
nagyúr
Ja igen a fő Troll. Szinte mindenhol ezt csinálja, nem is értem miért van még mindig itt.
Én is rengeteget szenvedtem a Dirt2-vel, DX11-ben nem tudok játszani GTS450-el a multijával. Kipróbáltam mindenféle DX11 képes op rendszert, mindegyiken laggol a multi, nem is kicsit. Ha átrakom a másik gépből az 5670-est, azzal nincs semmi gond, semmi lagg, jó a multi. Ez ugye kizár mindenféle más hardver hibát, mindenképp az nV driverek körül nem stimmel valami.
32-es XP és DX9 lett a megoldás, azon tökéletesen fut a játék. Megjegyzem ha a 7-en force DX9-ben indítottam akkor sem volt tökéletes. Sokkal jobban játszható mint 11-ben, de csak az XP-n lett hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest