- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Hali!
Én megkérdeztem, igaz kb. egy éve, a paramétereket.
Tehát az akkori információk:
1., Bárhová telepítik, de a 100 m-en belül elérhető előfizetők számától függ az előfizetési díj. Akkor 10 előfizetőnél 6250,- Ft (bruttó) volt a havidíj.
2., A mikrohullámú egységtől 100 m-es körben vitték ki a kábelt.
3., Állítólag 2Mbit/s / 64 kbit/s -os asszimetrikus adatátvitelért kérték a díjat, de a rendszer szimmetrikusan működött.
4., a 2Mbit/s az elméleti maximunma volt a rendszernek.
5., Saját tapasztalat: kipróbáltam az ilyen megoldásukat, szerintem egész jó volt.
6., Bővebb információt ők tudnak mondani. Ha nemakarsz telefonálni, akkor szerintem menj be a céghez. (Zeg., Kossuth L. u. bolt)
Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest