- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Ha normális mikrofont szeretnél, akkor az USB-s (legalábbis ezen a szinten), azon pedig nem lesz állítási lehetőség, mivel digitális. Eleve nem is értem az első pontot. Mi a frász az a "fejhallgató kimenet a mikrofonra"? Lehet, hogy nem ittam még kávét, de nem tudok rájönni.
Stream-hez kell a kar, így vagy Trust GXT 232 Mantis + ez, meg még akadhat 1-2 mikrofon + állvány kombó ennyiért. Mindenféle hangerő állítást pedig billentyűkombinációkkal oldasz meg.
-
SpaceJam
aktív tag
Van valami jó ár/érték arányú, nyilván USB-s mikrofon 5-8 ezer körül?
BaLee: Az bőven jó cucc. Én ezt a kart vettem még hozzá, anélkül elég körülményes a kis szar talpával használni, főleg gaminghez (úgy még zajos is). És ne felejtsd majd el 100%-ra felhúzni az első bedugás után! Mást nem kell állítani rajta.
Hah, most nézem, hogy 9 ezer alatt van a Mantis. Akkor ezzel félig a saját kérdésem is megoldódott... Bár valami kisebb jószágra gondoltam ezalkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Energiaital topic
- Építő/felújító topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest