Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
Köszi a segítséget! Ezen én is gondolkodtam, csak abban nem voltam biztos hogy az amazon térítené a költségeket. A számlán amit küldtek az áll hogy "Amazon EU S.à r.l.- Luxembourg" szóval akkor elvileg Luxemburgba kell majd visszaküldenem, de felveszem velük a kontaktot és majd úgyis kiderül gondolom.
-
Lunky88
tag
Helyzet jelentés... Reklamáltam a gyártónál. Ők azt mondták küldjem el és ha bebizonyosodik hogy rossz a mikrofon, akkor kicserélik. Egy a bökkenő, hogy Kaliforniába kéne visszaküldeni, ami ahogy nézegetem a postai díjszabásokat, legalább 13 ezer ft-ot kóstálna... Ja és a gyártó csak a visszafelé szállítás költségeit állja, az oda utat persze nem. Most el kell döntenem hogy megér-e ez nekem ennyit, vagy használom tovább ezzel az idegesítő hibával a mikrofont...
-
Lunky88
tag
Sziasztok!
Vettem amazonról egy Blue Yeti USB mikrofont. A hangrögzítéssel nincs is problémám, de mivel ez a mikrofon hangkártyaként is működik, rádugtam a headsetemet (van rajta jack aljzat). Na ilyenkor marhára hangos, zúgó hangot produkál rajta pl. játék vagy zenehallgatás közben. Egy Hyper-X Cloud-ról van szó egyébként, de próbáltam másik fülessel, azzal is ugyanez a hibajelenség jön elő. 64 bites Win 10-et használok. Próbáltam már másik usb porthoz csatlakoztatni, drivert újratelepíteni, de nem vezetett eredményre. Végül kipróbáltam tesóm gépén és ott is ugyanezt műveli, szóval akkor gondolom a mikrofonban keresendő a hiba.
Ami érdekes, hogy az első néhány nap még hibátlanul működött, aztán egyszer csak úgy döntött hogy zajos lesz a drága... Ja és mivel amazonról vettem, így nem igen fogom tudni kicseréltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest