Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
Köszi a segítséget! Ezen én is gondolkodtam, csak abban nem voltam biztos hogy az amazon térítené a költségeket. A számlán amit küldtek az áll hogy "Amazon EU S.à r.l.- Luxembourg" szóval akkor elvileg Luxemburgba kell majd visszaküldenem, de felveszem velük a kontaktot és majd úgyis kiderül gondolom.
-
Lunky88
tag
Helyzet jelentés... Reklamáltam a gyártónál. Ők azt mondták küldjem el és ha bebizonyosodik hogy rossz a mikrofon, akkor kicserélik. Egy a bökkenő, hogy Kaliforniába kéne visszaküldeni, ami ahogy nézegetem a postai díjszabásokat, legalább 13 ezer ft-ot kóstálna... Ja és a gyártó csak a visszafelé szállítás költségeit állja, az oda utat persze nem. Most el kell döntenem hogy megér-e ez nekem ennyit, vagy használom tovább ezzel az idegesítő hibával a mikrofont...
-
Lunky88
tag
Sziasztok!
Vettem amazonról egy Blue Yeti USB mikrofont. A hangrögzítéssel nincs is problémám, de mivel ez a mikrofon hangkártyaként is működik, rádugtam a headsetemet (van rajta jack aljzat). Na ilyenkor marhára hangos, zúgó hangot produkál rajta pl. játék vagy zenehallgatás közben. Egy Hyper-X Cloud-ról van szó egyébként, de próbáltam másik fülessel, azzal is ugyanez a hibajelenség jön elő. 64 bites Win 10-et használok. Próbáltam már másik usb porthoz csatlakoztatni, drivert újratelepíteni, de nem vezetett eredményre. Végül kipróbáltam tesóm gépén és ott is ugyanezt műveli, szóval akkor gondolom a mikrofonban keresendő a hiba.
Ami érdekes, hogy az első néhány nap még hibátlanul működött, aztán egyszer csak úgy döntött hogy zajos lesz a drága... Ja és mivel amazonról vettem, így nem igen fogom tudni kicseréltetni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest