- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Több napos youtube tesztek nézegetése után vettem egy Hyperx DuoCast mikrofont.
Nem streamelek csak előadást veszek fel kellett, hogy jobb legyen a felvétel minősége mint az EPOS H6Pro fülesem mikrofonja.
Kérdésem:
OBS-ben azt láttam, hogy be lehet állítani frankón szűrőkkel a mikrofont. Az tud hangot is rögzíteni? Eddig csak a windows hangrögzitőjét használtam. -
-
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Mikrofont keresek az asztali gépemhez. Sajnos nem vagyok otthon a témában.
Amire szükségem volna:
Lerakom magam elé és nem állványos, mellékelek erről egy képet mire gondolok.
Jó legyen a hangminősége, mert az EPOS H6Pro headsetem sem rossz, de nem studió a minősége és veszek fel az utóbbi időben hanganyagokat, amiknél igény lenne a jó hangminőségre.
A hangkártyám szoftvere nem az igazi, tehát ha esetleg van szoftvere a mikrofonnak, az nem hátrány.
Az árról annyit ne a csillagos ég legyen, "szart" se akarok venni.A kép csak illusztráció, de valami hasonlóra gondolok a formában:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest