- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Studiot nem kell epiteni sehova, meg semmihez, ez kb egy kulso vinyo meretu doboz amire ra kell kotni a gitart es annyi :)
Ja nem, windowsban meg el kell inditani hozza egy felvevolrogramot :)Ti tudjatok, mindenki ugy kolti el a penzet ahogy szeretne. En altalaban szeretem a legjobb ar ertek aranyban elszorni :)
-
nuke7
veterán
nem értem. miért?
A telefont magára irányítja a mikrofonnal együtt, maga mellé leteszi az erősítőt és kész... vagy lehet, hogy valami félre értek.
Ha már amúgy is van gitárkombó és nincs lehallgató hangfal a géphez, akkor az interface-t hanyagolnám, felesleges egy egész studiót felépíteni nulláról, ha nem az a cél... -
Kobe
veterán
Amikkel siman hasznalhato, az pl a BIAS Fx, BIAS Amp, Neural DSP pluginek, VST-k, de van a Line6 Helixnek is VST valtozata
Ha nagyon kell mikrofon erre is ra tud kotni egy olcsobb xlr csatisat ha nagyon akar, de a gitar vonalbemenete + barmilyen VST otszor jobb hangot fog eredmenyezni mint egy barmilyen mikrofon -
Kobe
veterán
Csak mint kocagitaros mondom, a janyodnak hosszutavon egy epkezlab audio interface jobb megoldas lenne elektromos gitar melle mint egy telefonra szerelheto valami.
Egyreszt egy 20-30K koruli interfacel kapasbol megsporolnal 50-100K t az erositon (VST-kkel es egy normalis fejhallgatoval 1:1ben kivalthato egy szobaerolkodo) + hangszer bemeneten utomunkazhato nyers hangot kapna, nem egy kozepkat telorol rogzitett visszhangos zajos valamit. -
nuke7
veterán
szerintem ez a Rode mic me kicsit praktikusabb én ezt használom és nagyon bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest