Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Studiot nem kell epiteni sehova, meg semmihez, ez kb egy kulso vinyo meretu doboz amire ra kell kotni a gitart es annyi :)
Ja nem, windowsban meg el kell inditani hozza egy felvevolrogramot :)Ti tudjatok, mindenki ugy kolti el a penzet ahogy szeretne. En altalaban szeretem a legjobb ar ertek aranyban elszorni :)
-
nuke7
veterán
nem értem. miért?
A telefont magára irányítja a mikrofonnal együtt, maga mellé leteszi az erősítőt és kész... vagy lehet, hogy valami félre értek.
Ha már amúgy is van gitárkombó és nincs lehallgató hangfal a géphez, akkor az interface-t hanyagolnám, felesleges egy egész studiót felépíteni nulláról, ha nem az a cél...
-
Kobe
veterán
Amikkel siman hasznalhato, az pl a BIAS Fx, BIAS Amp, Neural DSP pluginek, VST-k, de van a Line6 Helixnek is VST valtozata
Ha nagyon kell mikrofon erre is ra tud kotni egy olcsobb xlr csatisat ha nagyon akar, de a gitar vonalbemenete + barmilyen VST otszor jobb hangot fog eredmenyezni mint egy barmilyen mikrofon -
Kobe
veterán
Csak mint kocagitaros mondom, a janyodnak hosszutavon egy epkezlab audio interface jobb megoldas lenne elektromos gitar melle mint egy telefonra szerelheto valami.
Egyreszt egy 20-30K koruli interfacel kapasbol megsporolnal 50-100K t az erositon (VST-kkel es egy normalis fejhallgatoval 1:1ben kivalthato egy szobaerolkodo) + hangszer bemeneten utomunkazhato nyers hangot kapna, nem egy kozepkat telorol rogzitett visszhangos zajos valamit. -
nuke7
veterán
szerintem ez a Rode mic me kicsit praktikusabb én ezt használom és nagyon bejött

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Fogyjunk le!
- Disney+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen monitort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi