- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
szerintem a miki bemenet sztereó, de valami beállítási probléma lehet, ha a mikiből jön a zaj... (ugye az is "hangszóró" csak fordított, tehát ha kimenetbe dugod, akkor csinál "zajt"..)
meg a trs és sztereó kiosztás szerertike-e egymást... jó kérdés. Nekem az iphone headset megy sztereóban sima kimenetről, de ugye az output a mikrofon esetében ezt nem tudom, hogy így van-e...
-
nuke7
veterán
nem tudom, hogy milyen jack-et adtak hozzá - ugye a nagy jack általában monó, mert az elektromos hangszerek monók, dehát ki tudja... a combinált jack-nek elvileg át kell vinnie a mono jelet is, de az már annyi konverzió, hogy így távolról nem mennék bele a találgatásba... (mert ugye a 6,3 -> 3,5 átalakító se mindegy, meg az se, hogy a 3,5 mibe csatlakozik, szóval... sorry, ehhez nem tudok hozzászólni, de azt el tudom képzelni, hogy a combo jack, átalakítón keressztül nem ad neki elég kakaót...)
-
nuke7
veterán
UM2 jó cucc, én szeretem
Azt mondom, hogy nem tudom, hogy "Kell-e"...
Ők azt írják, hogy nem kell, és biztos van olyan setup, ahol nem is kell
(és ugye elvileg a bm-800 sem "kell" de anélkül ótvar szar hangja van ...)
de ha megveszed az XLR-XLR kábelt ki tudod probálni nélküle és vele is. Aztán majd te eldöntöd(amúgy az átalakítók is rontanak a minőségen meg zajt visznek a rendszerbe)
-
nuke7
veterán
azt írják, hogy nem igényel fantom tápot... DE!
6,3 jack-en nem megy át a fantom táp, csak xlr-en.
Ezért én xlr-xlr-t használnék, kb. a legolcsóbb usb-s interface is megteszi ami tud ilyet és mivel a legtöbbön kapcsolható a fantom táp így ki tudod próbálni, hogy hogy jobb.(Ilyen kategóriás mikihez egyébként mindenképp érdemes venni egy külső interface-t, az integrált hangkártyák azért nem a legjobb minőségűek, még akkor se, ha elvileg nem kell fantom táp)
btw, a 802-vel az van, hogy az egy analóg mixer, nem USB-s, szóval amellett, hogy kicsit sok szerintem egy mikrofonhoz még nem is megfelelő neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Óvodások homokozója
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest