- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Scarlett 2i2
a cél az lenne hogy a boompro 3rovátkás jack megy a boompro gyári splitter kábelébe, onnan a fejhallgató ág megy a Scarlett fejhallgató kimenetelébe, a mikrofon ág pedig megy a Scarlett 1-es inputjába
Jelenleg egy sima 2.5 -> 3.5mm jack átalakítóval próbáltam rákötni a mikrofont az Input 1-re, de így nem működik.
Valószínűleg azért mert a Scarlett fantomtápos, de a hangkarin nincs bekapcsolva a 48V fantomtápos mód, ettől függetlenül 3.5-ös jackel "nem veszi be az igazságot"Gyanítom kéne neki egy XLR - jack átalakító (pl ez)
De azt nem tudom h ezzel működne-e, vagy olyan kell neki, ami pl a fantomtáp 48V-ját leveszi a jackes micek 3-5V-jára.
Mivel a kártyán dedikált gomb van a 48V bekapcsolására, viszont a manuálban meg azt írják 'might need a voltage degrading adapter', így franc se tudja...nem azért a 21-ért csak a sima XLR - jack az 2-3K, a feszleépítős meg 10K.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest